ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Αρτυματά κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με Αρτυματά κόντρα στον Παναθηναϊκό
Κέρκυρα

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, στην εκκίνηση της δεύτερης θητείας του στην Κέρκυρα, συμπεριέλαβε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Φαιάκων, Κωστάκη Αρτυματά, στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (10/9, 20:30) για την τρίτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον Αλέκο Βοσνιάδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Φαιάκων, στην εκκίνηση της δεύτερης θητείας του στον πάγκο της νησιωτικής ομάδας. Στην αποστολή συμπεριέλαβε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Φαιάκων, Κωστάκη Αρτυματά, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από το ΑΠΟΕΛ.

Εκτός είναι ο Τουράμ, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ βρίσκεται στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Τραυματίας κι έως εκ τούτου εκτός διάθεσης του Μακεδόνα τεχνικού παραμένει ο συμπατριώτης του Τουράμ, Ματέους Βάργκας.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Επστάιν, Κόντος, Ντιογκό, Ντουάλα, Μπάουμαν, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μεληκιώτης.

Η Κέρκυρα γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (0-1) στην πρεμιέρα της Super League Σουρωτή και την εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ (3-1) στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ