ΚΕΡΚΥΡΑ

Με απουσίες στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Τουράμ, Μπαλάφα, Επστάιν και Σιόντη ταξίδεψε η Κέρκυρα στο Αγρίνιο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρώτη,

Η Κέρκυρα φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή (17:15) ορμώμενη από την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης (22ης) αγωνιστικής επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Γιάννης Ματζουράκης, δεν υπολογίζει στον τραυματία Τουράμ, ενώ τιμωρημένοι λόγω καρτών είναι οι Επστάιν, Σιόντης και Μπαλάφας. Τραυματίες είναι επίσης οι Γκράσι, Νούνες, Ιωάννου, Βάργκας, Γκομές, ενώ δεν υπολογίζεται ο Μπάουμαν.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Μενικάλι, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ινάσιο, Ρόλε, Κόντος, Μένσα, Γεωργίου, Ζορμπάς, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης, Μυτίδης.

Η Κέρκυρα ύστερα από 22 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης, ενώ ο Παναιτωλικός έχει οκτώ περισσότερους (26) και βρίσκεται στη 10η.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ