ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Αντέτζο η αποστολή της Κέρκυρας στη Λιβαδειά

Με Αντέτζο η αποστολή της Κέρκυρας στη Λιβαδειά

Ο Ντάνιελ Αντέτζο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κέρκυρας για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (4/2, 17.15) με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Την Κυριακή (4/2, 17.15) η Κέρκυρα φιλοξενείται στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό, σε ένα από τα πιο κρίσιμα εφετινά παιχνίδια. Αν θέλει να έχει αντίκτυπο η νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον Πλατανιά, η ομάδα του νησιού των Φαιάκων είναι υποχρεωμένη να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Η ήττα θα είναι πολύ κακό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά διαθέσιμος θα είναι ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Ντάνιελ Αντέτζο, ο οποίος εκτός το κέντρο της άμυνας μπορεί να παίξει και δεξί μπακ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκομές, Νούνες, Βάργκας και Κόντος.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Ματζουράκης: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Ανστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Τουράμ, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης.

Η Κέρκυρα είναι στην 15η θέση της Super League έπειτα από 19 αγωνιστικές και έχει 14 βαθμούς. Ο Λεβαδειακός είναι 11ος με 21.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ