ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματζουράκης: "Βαθμός και δεν έπαιζαν 7-8 βασικοί"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ματζουράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε ότι άδικα πήρε κόκκινη ο Σπίνουλας στον αγώνα με την ΑΕΛ, συνεχάρη τους παίκτες του για τη μαχητικότητα που έδειξε και στάθηκε στις απουσίες που υπήρχαν.

Μετά το 0-0 με την ΑΕΛ, ο προπονητής της Κέρκυρας, Γιάννης Ματζουράκης, ανέφερε: "Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από πριν, αποδείχτηκε από την έκβαση του αγώνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που αξιοποιεί καλά το γήπεδό της, έχει πάρει 19 βαθμούς στην έδρα της.

Με καλούς και ποιοτικούς παίκτες μπροστά, που πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός για να αποτρέψεις φάσεις. Ήρθαμε με πολλά προβλήματα εδώ και όπως στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε έξω 7-8 παιδιά που διεκδικούν φανέλα βασικού. Έχουμε πολλά προβλήματα με κάρτες και τραυματισμούς, αλλά σιγά - σιγά η μαχητικότητα αυτών των παικτών και η δουλειά τους μέσα στο γήπεδο αποδίδει και τουλάχιστον παίρνουμε κάποιους βαθμούς.

Στα τελευταία επτά ματς έχουν πάρει επτά βαθμούς και θα μπορούσαν να πάρουν κι άλλους από τα παιχνίδια με την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την μαχητικότητά τους. Νομίζω ότι η κάρτα που έδωσε ο τέταρτος διαιτητής ήταν πολύ άδικη και μας άφησε με μεγάλα προβλήματα πίσω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ