ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαντζουράκης: "Θα γίνει μάχη μέχρι τέλους"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως η Κέρκυρα είχε στο τσεπάκι της τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Κέρκυρα παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε επί του ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έχασε δυο βαθμούς που είχε στο τσεπάκι της σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Μαντζουράκη.

Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό η ομάδα του αδικείται από το αποτέλεσμα ενώ σημείωσε πως θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τις ομάδες που θα σωθούν.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, δύσκολο παιχνίδι και έγινε πιο δύσκολο από τα προβλήματα που είχαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Θα έπρεπε να βρούμε τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, σταθερό αντίπαλο σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό έγινε χάρη στην αγωνιστικότητα των παικτών μου, τρέξανε, δούλεψαν και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια».

Για το αν δυσκολεύει η προσπάθεια παραμονής με τους δύο βαθμούς που χάθηκαν:
«Τους είχαμε στην τσέπη μας; Θα γίνει μάχη, έχει ακόμη 6 παιχνίδια και 18 βαθμούς».

Για το αν θεωρεί ότι αδικείται η ομάδα του από το αποτέλεσμα:
«Ναι. Είπα στους παίκτες μου ότι είναι καλοί στις στατικές φάσεις. Σαν ομάδα είχαμε επιθετικά προβλήματα έλειπε όλη η επιθετική τριάδα που αγωνίστηκε στα τελευταία πέντε ματς και έπρεπε να βρούμε τρόπο να αντεπεξέλθουμε στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσω την ευκαιρία με το Νικολιά δεν έγινε τίποτα άλλο».

Για την διαιτησία:
«Στη φάση του Νικολιά θεώρησα ότι ήταν οφσάιντ, αλλά το είδα και δεν ήταν και πήγα και ζήτησα συγνώμη στους διαιτητές».

Για το γεγονότα που γίνονται το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Αυτά δεν είναι για εμάς, είναι για τους άλλους».

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ