ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτησε Ιωάννου η Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
Κέρκυρα, Γρομητσάρης, Ιωάννου MOTIONTEAM

Σε συμφωνία με την Κέρκυρα ήρθε ο Γιάννης Ιωάννου. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του στην επτανησιακή ομάδα.

Μετά τους Παναγιώτη Ζορμπά, Σπύρο Σπίνουλα και Τουράμ, η Κέρκυρα προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της και με τον Γιάννη Ιωάννου. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την επτανησιακή ΠΑΕ, στην οποία ανήκει από το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ιωάννου κατέγραψε 26 συμμετοχές στη Super League και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της παραμονής των "κυανέρυθρων" στην κατηγορία. Στο παρελθόν ο Βοιωτός στόπερ έπαιξε σε Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου, Αχαϊκή, Φωκικό, Χαϊδάρι, Βύζαντα, Παναιτωλικό και Παναιγιάλειο.

Η επίσημη ενημέρωση: "Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ιωάννου Γιάννη για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο, με τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Του ευχόμαστε μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά".

Σε συζητήσεις και με τον Σιόντη

Εν τω μεταξύ οι ιθύνοντες των "Φαιάκων" βρίσκονται σε συζητήσεις και με τον Στέφανο Σιόντη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχουν δυο-τρία θέματα που πρέπει να λυθούν ανάμεσα στις δυο πλευρές και εν συνεχεία ο 30χρονος άσος αναμένεται να πει και αυτός το "ναι" στην πρόταση που του έχει γίνει.

Να θυμίσουμε ότι για τον Σιόντη υπήρχε ενδιαφέρον και από τον Πανιώνιο λόγω Γρηγορίου αλλά αν δεν προχωρήσει άμεσα η διοίκηση των "κυανέρυθρων" τότε το πιθανότερο είναι ο 30χρονος άσος να μείνει στην Κέρκυρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ