ΚΕΡΚΥΡΑ

Ιωάννου: "Δεν έχει ηρεμία ο Παναθηναϊκός"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός της Κέρκυρας, Γιάννης Ιωάννου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Το 10 το κακό» με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη.

Η Κέρκυρα κατάφερε να κόψει βαθμούς και από τον Παναθηναϊκό μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και φυσικά οι παίκτες της ομάδας έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι και για το γεγονός αυτό αλλά και την έως τώρα πορεία του συλλόγου. Ο στόπερ της Κέρκυρας, Γιάννης Ιωάννου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Το 10 το κακό» με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη για την ισοπαλία της Κυριακής, την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και την Super League.

Για το αν η Κέρκυρα βάση αποτελεσμάτων θεωρείται «ύπουλη» ομάδα:
«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε η πιο ύπουλη ομάδα. Αλλά είναι καλό που δεν ξέρουν οι άλλοι τι θα κάνουμε.Επίσης είναι καλό για το ενδιαφέρον του αθλήματος».

Για το αν η Κέρκυρα είναι εντός στόχων μετά την 17η αγωνιστική της Super League:
«Είμαστε μέσα στον στόχο μας, μετά τον πρώτο γύρο. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε κι άλλους βαθμούς. Αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες γιατί έχουμε πάρει βαθμούς από τους μεγάλους».

Για το αν τελικά είναι καλύτερο να κερδίζεις ομάδες με τους ίδιους στόχους με την Κέρκυρα ή όχι:
«Αυτό το βλέπεις στο τέλος. Όταν παίζεις, το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Οι πόντοι είναι που μετράνε. Καλή η ψυχολογία, καλό να σε μαθαίνει ο κόσμος μέσα από τις επιτυχίες σου, αλλά το σημαντικό είναι να παίρνεις τα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους με εσένα στόχους».

Για την εικόνα που έχει μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Δεν πήγαμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Παίξαμε στα ίσα και ο Παναθηναϊκός είχε μόνο μία φάση με τον Μπεργκ στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρει τον αγώνα. Αντίθετα εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις στο τέλος για να νικήσουμε. Αλλά να μην είμαστε και πλεονέκτες και ο ένας βαθμός είναι χρυσός».

Για το πρόγραμμα της Κέρκυρας:
«Πάμε στον Πλατανιά την Κυριακή. Την Τετάρτη έχουμε έναν εξ αναβολής αγώνα στην έδρα του Ηρακλή και μετά θα παίξουμε εκτός και με τον Λεβαδειακό. Αυτά τα ματς είναι τριάδα φωτιά».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό μέσα στον αγώνα:
«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Δεν έχει ηρεμία. Ο κύριος Ουζουνίδης προσπαθεί να περάσει μία ταυτότητα στην ομάδα. Έκανε βήματα μπροστά, αλλά ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό που βλέπει».

Για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει:
«Μέχρι τώρα την πιο πολύ προσοχή την ήθελε ο Μάρκους Μπεργκ. Δεν είχαμε περιθώριο να ηρεμήσουμε. Είδατε ότι είχαμε μία στιγμή αδράνειας και εκείνος έκανε γκολ. Είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης στο πρωτάθλημα».

Για το επίπεδο της Super League:
«Αυτή τη στιγμή το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες. Βέβαια όλοι έχουμε μεγάλη ευθύνη.Το πρόβλημα είναι στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Πως να έρθει ένας άνθρωπος να ξεσκάσει και θα στερηθεί τα χρήματα του; Θα έρθει να δει ένα σουτ σε κάθε ημίχρονο; Βέβαια ότι πληρώσεις παίρνεις».

Για το αν η εικόνα του πρωταθλήματος οφείλεται στην πίεση που υπάρχει:
«Σε ποιο επάγγελμα δεν υπάρχει πίεση; Εμείς είμαστε ευλογημένοι. Κάνουμε αυτό που μας αρέσει και αγαπάμε, δεν έχουν όλη αυτή την τύχη. Πρέπει ο καθένας να δουλέψει με τον εαυτό του. Σίγουρα και ο κόσμος δεν έχει υπομονή. Όταν αλλάζεις προπονητές σαν τα πουκάμισα δεν θα δεις αποτέλεσμα, δεν είναι φυσιολογικό».

Για το πως γίνεται η Football League να έχει περισσότερο ενδιαφέρον από την Super League:
«Το περίεργο είναι ότι όταν ένας παίκτης έχει παίξει χρόνια στην Football League και μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην Super League αυτό είναι οξύμωρο. Αυτό σημαίνει ότι έχουν μικρύνει οι διαφορές. Παίρνει μία ομάδα πιο μικρή αποτέλεσμα από μία μεγάλη και το κάνουμε θέμα. Στην Αγγλία έτσι γίνεται; Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Έχει μπει η αμφιβολία στον κόσμο. Πρέπει να σεβαστούν τον ποδοσφαιριστή. Την δουλειά μας κάνουμε για την οικογένεια μας».

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ