ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Όταν δω ότι η απουσία μου είναι πιο σημαντική από την παρουσία μου φεύγω"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, με μια δήλωση του αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τους "Φαίακες" αφήνοντας κάποιες σπόντες.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από την Κέρκυρα ο πρώην τεχνικός της, Μιχάλης Γρηγορίου, με επίσημη δήλωση του αναφέρθηκε στην παρουσία του στον πάγκο των "Φαιάκων", στην σωτηρία της ομάδας αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ενώ σημείωσε πως η αποχώρηση του θα έκανε περισσότερο καλό στην ομάδα στην ομάδα παρά κακό.

Επίσης ευχαρίστησε την διοίκηση και το τεχνικό τιμ της Κέρκυρας για τη συνεργασία που είχαν ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του.

Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του σημείωσε:

"Στην πιο κομβική σεζόν για το ποδοσφαιρικό παρών και μέλλον της ομάδας του νησιού και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις του ποδοσφαιρικού κόσμου στην έναρξη της περιόδου, πετύχαμε πολλά! Καταφέραμε ξανά όπως και πριν από δύο χρόνια να είμαστε έξι αγωνιστικές πριν το τέλος στην 10η θέση του πρωταθλήματος και ουσιαστικά να έχουν τεθεί οι βάσεις, ώστε να μπορέσει επιτέλους αυτή η ομάδα να σταματήσει να είναι 'ασανσέρ'. Κάτι που θα διευκολύνει το έργο όλων όσων ασχολούνται μαζί της.

Σε προσωπικό επίπεδο και έχοντας περάσει από πάρα πολλά στάδια ευρισκόμενος από την Δ' Εθνική μέχρι και το Γιουρόπα Λιγκ, ανέκαθεν η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια ήταν ο οδηγός μου. Όταν λοιπόν αισθανθώ ή καταλάβω ότι η απουσία μου μπορεί να είναι για την οποιαδήποτε ομάδα που ηγούμαι σημαντικότερη από την παρουσία μου, τότε πράττω αυτό που θεωρώ αυτονόητο. Όπως άλλωστε έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, αψηφώντας συμβόλαια, οικονομικά δεδομένα ή οτιδήποτε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το επαγγελματικό μου μέλλον.

Ευχαριστώ λοιπόν πραγματικά όλους όσους συνεργάστηκα και αυτή τη φορά στην ομάδα, τα μέλη της διοίκησης, τους υπαλλήλους, το τεχνικό τιμ, τους φυσιοθεραπευτές, τον γιατρό, τους φροντιστές και φυσικά τον κόσμο, που ήταν κοντά μας τόσο στα δύσκολα όσο και στα εύκολα.

Για το τέλος άφησα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές όλων των ομάδων, τους ποδοσφαιριστές δηλαδή, οι οποίοι ήταν άριστοι στη συνεργασία μας και για αυτό επιτεύχθηκε τόσο εύκολα ο πολύ δύσκολος στόχος της παραμονής".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ