ΚΕΡΚΥΡΑ

Γρηγορίου: "Η πολυτιμότερη νίκη της χρονιάς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ως μια από τις σημαντικότερες νίκες της χρονιάς χαρακτήρισε αυτή της Κέρκυρας επί του Αστέρα ο τεχνικός των "Φαιάκων", Μιχάλης Γρηγορίου ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του ρίσκαρε και της βγήκε.

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 επί του Αστέρα την Κυριακή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και όλα δείχνουν ότι οι Φαίακες εξασφάλισαν πλέον την παραμονή τους και από εδώ και στο εξής μπορούν να παίξουν πιο άνετα και να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητες τους.

Για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες ο Γρηγορίου σημείωσε πως οι παίκτες του ρίσκαραν και τους βγήκε ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον Αστέρα.

"Ηρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία γνωρίζαμε ότι παίζει κάτω από αρκετή πίεση. Σε εισαγωγικά ήταν σαν τελικός για την συγκεκριμένη ομάδα αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι θα είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να αποσπάσουμε κάτι θετικό. Θέλαμε να πάρουμε βαθμούς σήμερα γιατί θέλουμε να τελειώνουμε την υπόθεση παραμονή αρκετά νωρίς.

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν καλή εικόνα, στο δεύτερο αλλάξαμε αρκετούς σχηματισμούς και ρισκάραμε. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι σήμερα. Ευτυχώς για εμάς πήγαν όλα καλά, τα παιδιά δείξανε αυτοπεποίθηση και θέληση για να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Αυτή τη νίκη θα την θεωρήσω την πολυτιμότερη νίκη της χρονιάς για την ομάδα μας. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής, δεν έχει τελειώσει όμως γιατί τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν σωθείς και μαθηματικά δεν μπορείς να πεις τίποτα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, επανήλθαμε σε καλές εμφανίσεις το οποίο ήταν και το ζητούμενο. Ευελπιστώ πως θα απελευθερωθούν ψυχολογικά και θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο ο οποίος είναι και ο στόχος μας εκτός από το να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή.

Εύχομαι στην ομάδα του Αστέρα να εκπληρώσει τον στόχο της ο οποίος είναι πλέον η παραμονή και να τον ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ