ΚΕΡΚΥΡΑ

Φευγάτος από την Κέρκυρα ο Ντουαλά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Ντουαλά EUROKINISSI SPORTS

Αποχώρηση στα σκαριά στην Κέρκυρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλονγκ Βιέρα Ντουάλα είναι φευγάτος από την επτανησιακή ομάδα, ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας.

Έπειτα δύο χρόνια παρουσίας στην Κέρκυρα, ο Έλονγκ Βιέρα Ντουάλα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Ο χαφ από τη Γουϊνέα Ισημερινού δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018, αλλά η συνεργασία του με τους Φαίακες ενδέχεται να διακοπεί νωρίτερα.

Ο 30χρονος διεθνής μέσος πρωτοήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015, όταν η επτανησιακή ομάδα συμμετείχε στη Football League. Έκανε τη διαφορά, καταγράφοντας 24 συμμετοχές (σημείωσε και 9 γκολ). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Super League έκανε 18 παιχνίδια, έβαλε δύο γκολ, ενώ συμμετείχε και σε ένα ματς Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα οι νησιώτες παραμένουν σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Με τον Χούμπερτ Βολακίεβιτς, τον Πολωνό, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Εκτός από στόπερ, οι "κυανέρυθροι" ψάχνουν και παίκτη να αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός. Μέχρι τώρα καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ