ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημο: Τέλος από την Κέρκυρα οι Σοϊλέδης, Μεληκιώτης, Τρεπεκλής

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES) EUROKINISSI SPORTS

Τριπλή αποχώρηση από την Κέρκυρα με τους "Φαίακες" να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τους Σοϊλέδη, Μεληκιώτη και Τρεπεκλή.

Τρεις αποχωρήσεις και επίσημα είχαμε στην διάρκεια της Τετάρτης για την Κέρκυρα. Οι "Φαίακες" έκαναν και επίσημα γνωστό πως ο Σοϊλέδης έλυσε την συνεργασία του με τον έμπειρο μπακ εδώ και καιρό να είναι απών από τις προπονήσεις της ομάδας.

Πλην του Σοϊλέδη από την Κέρκυρα αποχώρησαν και οι Μεληκιώτης (επιστρέφει στην ΑΕΚ, ίσως για να πάει κάπου αλλού δανεικός) και Τρεπεκλλης που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α.Ε. Λευκίμμης.

Οι ανακοινώσεις που εξέδωσε η Κέρκυρα αναφέρουν:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας της με τον ποδοσφαιρισήΑριστείδη Σοϊλέδη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει την λύση συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστέςΔημήτρη ΜεληκιώτηκαιΔημήτρη Τρεπεκλή με τον δεύτερο να συνεχίζει την ποδοσφαιρική του πορεία στηνΑ.Ε. Λευκίμμης. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα".

Ο Σοϊλέδης έπαιξε σε έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος στην Κέρκυρα ενώ ο Μεληκιώτης μόλις σε 2 και ο Τρεπεκλής σε κανένα.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ