ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημο: Στην Κέρκυρα ο Αντέτζο

Επίσημο: Στην Κέρκυρα ο Αντέτζο

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού, Ντάνιελ Αντέτζο, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στις 24 Ιανουαρίου το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι η Κέρκυρα έφερε στην Ελλάδα τον Ντανιέλ Αντέτζο, ο οποίος παλαιότερα είχε φορέσει τη φανέλα και της Καλλονής. Ο 28χρονος Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε από τη νησιωτική ομάδα.

Άλλωστε, τον γνωρίζει καλά ο νυν τεχνικός των Φαιάκων, Γιάννης Ματζουράκης, καθώς τον είχε παίκτη και στην ομάδα της Λέσβου. Το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν ανήκε στην Σαλερνιτάνα (δεν κατέγραψε συμμετοχή), ενώ το 2016-2017 είχε γεμάτη χρονιά στη Serie B με τη Βιτσέντζα. Την πρώτη του χρονιά στην Καλλονή (2014-2015) έπαιξε σε 33 ματς, ενώ στο πρώτο μισό της επομένης 12, αφού στο δεύτερο μισό μεταπήδησε στην Βιτσέντζα. Ο Αφρικανός έχει αγωνιστεί παλαιότερα στη Ρετζίνα, με την οποία μάλιστα κατέγραψε συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:

"Ποδοσφαιριστής της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και επίσημα ο Ντάνιελ Αντέτζο. Ο γεννηθείς το 1989 Νιγηριανός στόπερ θα αγωνίζεται με την φανέλα μας τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2018. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ