ΚΕΡΚΥΡΑ

Επαφή με Ζοζέ Ανιγκό η Κέρκυρα

Marseille's French coach Jose Anigo gestures during their League One soccer match against Lyon at the Velodrome Stadium in Marseille, southern France, Sunday May 4, 2014. (AP Photo/Claude Paris)
Ανιγκό AP

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Κέρκυρα μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι επαφή έγινε με τον 56χρονο Γάλλο, Ζοζέ Ανιγκό.

Πριν από μία εβδομάδα έγινε επισήμως γνωστό ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν για την Κέρκυρα. Ο Αθηναίος δύο μέρες μετά ανέφερε πως " όταν δω ότι η απουσία μου είναι πιο σημαντική από την παρουσία μου, φεύγω".

Η επτανησιακή ομάδα είναι σε αναζήτηση του διαδόχου του, αν και όλα δείχνουν πως τη χρονιά θα βγάλει με τον προπονητή της Κ20, Κώστα Χριστοφοράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η διοίκηση της Κέρκυρας ήρθε σε επαφή με τον Ζοζέ Ανιγκό.

Πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού από το 1979 μέχρι το 1987 έπαιζε στη Μαρσέιγ, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε το 2001. Την καθοδήγησε μάλιστα στον τελικό του UEFA το 2004, όπου επήλθε ήττα (2-0) από τη Βαλένθια).

Κατά τη θητεία τους στους Μαρσεγέζους συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον Φαμπιάν Μπαρτέζ, τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Στιβ Μανταντά.

Από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Αύγουστο του 2015, ο 56χρονος Γάλλος δούλεψε στην Τυνησία, στην Espérance Sportive de Tunis.

(AP Photo/Claude Paris)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ