ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελευθερόπουλος: "Η ημέρα ανήκει στον Γρηγορίου"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Γρηγορίου, χαρακτήρισε κομβική τη φάση με το χαμένο πέναλτι και ξεκαθάρισε ότι οι Φαίακες θα αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό.

Η Κέρκυρα γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (0-1) για την πρώτη αγωνιστική της Super League με τον τεχνικό της νησιωτικής ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, να αποδίδει τα εύσημα στον συνάδελφό του, Μιχάλη Γρηγορίου κατά την επιστροφή του στο νησί και να προαναγγέλλει μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

"Δικαιωματικά αυτή η ημέρα ανήκει στον Μιχάλη Γρηγορίου γιατί επέστρεψε σε μία ομάδα που ήταν για τρία χρόνια. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Αν σκοράραμε με το πέναλτι θα άλλαζε η εικόνα του. Στο δεύτερο μισό μετά το γκολ που δεχθήκαμε κυριαρχήσαμε απόλυτα.

Δημιουργήσαμε τόσο από τον άξονα, όσο και από τα πλάγια ευκαιρίες που χάσαμε και το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρία. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θα αποκτήσουμε ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό. Ο Τουράμ θα μεταβεί αύριο στην Αθήνα για να κάνει επέμβαση και θα λείψει για έναν μήνα", υποστήριξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ