ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Λέκοβιτς και Μενικάλι η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Λέκοβιτς και Μενικάλι η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα προχώρησε στην απόκτηση των Νίκολα Λέκοβιτς και Λορέντσο Μενικάλι. Το who is who του Σέρβου αριστερού μπακ και του Ιταλού αμυντικού, που προέρχεται από το Αιγινιακό.

Παίκτης της Κέρκυρας είναι και επισήμως ο Νίκολα Λέκοβιτς. Ο 29χρονος αριστερός μπακ, για τον οποίο είχατε διαβάσει προ ημερών, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με τους Φαίακες. Είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1989 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ντινάμο Μινσκ.

Με την ομάδα της Λευκορωσίας έχει καταγράψει εφέτος 6 συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League.Παλαιότερα έχει αγωνιστεί και σε Rad, Vojvodina, Partizan, Lechia Gdansk και Napredak Krusevac. Με τη Rad έχει παίξει σε προκριματικά Europa League, με την Vojvodina και την Παρτίζαν στους ομίλους του Europa.

Εκτός από αυτόν, η επτανησιακή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση και του Ιταλού αμυντικού Λορέντσο Μενικάλι, ο οποίος ήταν εφέτος στον Αιγινιακό, που συμμετέχει στη Football League. Είναι γεννημένος στις 13/10/1994 και με την ομάδα της βόρειας Πιερίας έπαιξε 2 φορές. Ο 23χρονος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Έχει παίξει ακόμη σε Καμπανιακό, Εθνικό Ν. Αγιοινερίου, Απόλλωνα Αρναίας, ενώ στην πατρίδα του ήταν στην Κ19 της Λιβόρνο, αλλά και στην Massese. Η ανακοίνωση: "Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκολα Λέκοβιτς και Λορέντζο Μενικάλι. Ο 29χρονος Σέρβος Νίκολα Λέκοβιτς αγωνίζεται ως αριστερό μπάκ και ο 23χρονος Ιταλός Λορέντζο Μενικάλι κατέχει θέση αμυντικού. Και οι δύο θα αγωνίζονται στην ομάδας τουλάχιστον ως τις 30 Ιουνίου 2018. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ