ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Γκράσι η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Γκράσι η Κέρκυρα

H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού στόπερ, Ντάβιντε Γκράσι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με τους Φαίακες που διατηρούν οψιόν ανανέωσης.

Παίκτης της Κέρκυρας με κάθε επισημότητα είναι ο Ντάβιντε Γκράσι. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιταλού στόπερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με τη νησιώτικη ομάδα να διατηρεί οψιόν ανανέωσης.

O 31χρονος αμυντικός αγωνιζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στη Νέα Σαλαμίνα, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 13 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ συνολικά αγωνίστηκε σε 42 αγώνες και πέτυχε τρία τέρματα.

Ο Γκράσι γεννήθηκε στο Μοντέκιο της κεντρικής Ιταλίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κατόλικα. Από μικρή ηλικία μετανάστευσε, καθώς το 2006 πήγε στη Σλοβενία και την Μπονίφικα. Η επόμενη σεζόν (2007-2008) τον βρήκε στην Ισπανία και την Μέριδα, ακολούθησε η Σαντ Αντρέου στην Καταλονία, η Αμπερντίν στη Σκωτία.

Το 2010 επέστρεψε στην πατρίδα του και τη Σορέντο, εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Τριεστίνα πριν ξενιτευτεί εκ νέου. Αυτή τη φορά για το Βέλγιο και την FC Brussels. Ξανά στη Σκωτία και την Νταντί, πρώτο πέρασμα από την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού, το 2014 τον βρήκε στη Γερμανία και την Όσναμπρικ, το 2015 στη Ρουμανία και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, το πρώτο μισό του 2016 στη Μαλαισία και τη Σαραβάκ, το δεύτερο στην Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα.

Έχει αγωνιστεί, δηλαδή, σε εννιά διαφορετικές χώρες στη μέχρι τώρα καριέρα του (Ιταλία, Σλοβενία, Ισπανία, Σκωτία, Βέλγιο, Γερμανία, Ρουμανία, Μαλαισία και Κύπρος), με την Ελλάδα να είναι η δέκατη.

Η ανακοίνωση:

"Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντάβιντε Γκράσι για 6 μήνες διατηρώντας την οψιόν ανανέωσης.

Ο Ιταλός στόπερ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Νέα Σαλαμίνα Κύπρου θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας ενόψει δευτέρου γύρου πρωταθλήματος.

Το ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ