ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Ελευθερόπουλο η Κέρκυρα

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους "Φαίακες".

Προπονητής της Κέρκυρας είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Οι "Φαίακες" ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας με τον 41χρονο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τη νησιώτικη ομάδα.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια εδώ και μερικές ημέρες και απέμεναν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, όπως και συνέβη.

Αυτός είναι ο έβδομος σταθμός στην προπονητική καριέρα του "Ελέ", ύστερα απ' τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ Λάρνακας, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Πανθρακικό, τη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης.

Θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν ο Ελευθερόπουλος κάθισε στον πάγκο των Αρκάδων σε 24 παιχνίδια (9 νίκες, 6 ισοπαλίες, 9 ήττες), αποχωρώντας στις 18 Φεβρουαρίου, εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο του.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ