ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Αναστασίου η Κέρκυρα

ΜΕΝΙΣΙ---FOODBALL LEAGUE----ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-  ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ---ΦΩΤΟ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
Αναστασίου EUROKINISSI SPORTS

Άλμα στη Super League για τον Αντώνη Αναστασίου. Ο 21 ετών αριστερός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην Κέρκυρα, προερχόμενος από τη Stoiximan.gr Football League και τον Αχαρναϊκό. (PHOTO).

Προ ημερών είχατε ενημερωθεί για τον παίκτη που θα έπαιρνε η Κέρκυρα ως μπακ του Ντιόγκο Ζορντάο, για το αριστερό άκρο της άμυνας. Την Πέμπτη (29/6) η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον 21 ετών Αντώνη Αναστασίου, ο οποίος έπαιζε στον Αχαρναϊκό την τελευταία διετία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 26 αγώνες και σημείωσε 1 γκολ. Ο Αναστασίου υπέγραψε για τρία χρόνια. Η ανακοίνωση της νησιωτικής ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Ανακοίνωσε Αναστασίου η Κέρκυρα
Αναστασίου

"Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Αντώνη Αναστασίου. Ο Αντώνης Αναστασίου γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996, θεωρείται εξελίξιμος παίκτης και θα αγωνίζεται ως αριστερό μπακ με τα χρώμματα της ομάδας μας για 3 χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ