ΚΕΡΚΥΡΑ

Αξιολόγηση και μεταγραφές στην Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
Κέρκυρα, Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα είναι σε θέση υποβιβασμού και για να επιτύχει την παραμονή της είναι αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση, αφού γίνει άμεσα αξιολόγηση για το τι χρειάζεται να αποκτηθεί και τι να αποδεσμευτεί.

Μετά τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα και την ΑΕΚ, η Κέρκυρα ηττήθηκε και από τον Ατρόμητο. Το Σάββατο (16/12) οι Φαίακες έχασαν 3-1 εντός έδρας από τους Περιστεριώτες και το φινάλε του πρώτου γύρου τους βρήκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Παρότι υπήρξαν αρκετά παιχνίδια που οι Φαίακες φαίνονταν πως τα ελέγχουν (Λεβαδειακός, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα), εντέλλει έφυγαν ηττημένοι ή μόνο με τον βαθμό. Η απουσία του Τουράμ αποδείχθηκε καταλυτική, αφού οι ευκαιρίες δεν μετουσιώνονταν σε γκολ και ο Παμλίδης που αποδείχθηκε ότι αξίζει θέση βασικού, ήταν "λαβωμένος" με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, ενώ με τον Αστέρα και τον Ολυμπιακό έπαιξε με ενοχλήσεις.

Η Κέρκυρα αντιλήφθηκε άμεσα ότι υπάρχει θέμα στη γραμμή κρούσης, γι' αυτό έσπευσε και έκλεισε τον Νέστορα Μυτίδη. Όπως πάει να κλείσει και τον Ιταλό στόπερ Ντάβιντε Γκράσι. Είναι αναγκαίο ωστόσο να γίνουν τουλάχιστον άλλες τρεις - τέσσερις ενδεκαδάτες μεταγραφές, για να κατακτηθεί η παραμονή στο δεύτερο μισό.

Πρέπει τώρα στη διακοπή να γίνει αξιολόγηση σχετικά με το τι χρειάζεται να αποκτηθεί και τι να αποδεσμευτεί, ώστε να διορθωθούν οι όποιες αστοχίες του καλοκαιριού και να έχει ο Αλέκος Βοσνιάδης το χρόνο να δουλέψει και με το νέο υλικό. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί έντονα στο μεταγραφικό παζάρι. Αναζητά έτοιμες λύσεις, ώστε να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος με σπασμένα φρένα, 3-1 την Κέρκυρα
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ