ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλαμάτα: "Κάθε απόπειρα ανάμειξης του συλλόγου μας στην επίθεση κατά του κ. Κωνσταντινέα, είναι αβάσιμη"

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Τροποποιήσεις του ν. 2725/1999 (Α΄121) και άλλες διατάξεις" την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Τροποποιήσεις του ν. 2725/1999 (Α΄121) και άλλες διατάξεις" την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή της, η Καλαμάτα παίρνει θέση για την επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα, κάνοντας λόγο για πρακτικές που δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία και πως κάθε απόπειρα ανάμειξης του Συλλόγου στην επίθεση,είναι αβάσιμη.

Η Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στον πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν λόγο για πρακτικές που δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία και πως κάθε απόπειρα ανάμειξης του συλλόγου στην επίθεση είναι αβάσιμη και η Καλαμάτα θα προσφύγει άμεσα στην Δικαιοσύνη.

Να τονιστεί πως εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύτηκε, πήρε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε επίθεση από ακροδεξιούς που, όπως λέει, τον έβριζαν για το θέμα της Μακεδονίας. Υπεβλήθη σε εξετάσεις στον αυχένα και το μάτι, ενώ μαζί του επικοινώνησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Από τον “ΠΣ Η Καλαμάτα” ανακοινώνονται τα παρακάτω:

"Η Διοίκηση και τα μέλη του ΠΣ «Η Καλαμάτα» καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφής βία και δεν εμπλέκονται ούτε ενθαρρύνουν τέτοια φαινόμενα.Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση ούτε στον Αθλητισμό ούτε στην Δημοκρατία.

Τέλος, κάθε απόπειρα ανάμειξης του Συλλόγου μας στην επίθεση κατά του κ. Κωνσταντινέα, είναι αβάσιμη και δημιουργεί σκόπιμη παραπληροφόρηση, για την οποία ο Σύλλογός μας θα προσφύγει άμεσα στην Δικαιοσύνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ