ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Από τον Παναθηναϊκό στην... Καλαμάτα μέσω Ταϊβάν ο Παγανιάς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Καλαμάτα ενίσχυσε και άλλο το τεχνικό της τιμ με την προσθήκη του Κώστα Παγανιά που πέρυσι δούλεψε στον Παναθηναϊκό ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Μια σημαντική προσθήκη, αυτή τη φορά στο τεχνικό της επιτελείο, έκανε η Καλαμάτα που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά.

Ο έμπειρος γυμναστής γκολκίπερ την περσινή σεζόν δούλεψε στον Παναθηναϊκό έχοντας υπό τις οδηγίες του τους Βλαχοδήμο, Διούδη και Κότσαρη και στα τέλη Απριλίου αποχώρησε από την ομάδα για να πάει στην Εθνική Ταϊβάν.

Εκεί όμως δεν παρέμεινε και από τη στιγμή που ήταν ελεύθερος ο Γιάννης Χριστόπουλος τον προσέγγισε για να δουλέψει τη νέα σεζόν στην Καλαμάτα. Οι δυο τους εξάλλου έχουν δουλέψει άλλες τρεις φορές μαζί στο παρελθόν και ο ένας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον άλλο.

Για αυτό και ο Παγανιάς αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την Καλαμάτα και τη νέα σεζόν θα ανήκει στο τεχνικό τιμ της "μαύρης θύελλας".

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ο “ΠΣ Η Καλαμάτα” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά.

Ο Κώστας Παγανιάς, ο οποίος κατά την προηγούμενη σεζόν υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως προπονητής τερματοφυλάκων, είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου του 1981 και έχει καταγωγή από το Αγρίνιο.

Αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικό επίπεδο σαν τερματοφύλακας και ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων το 2009-10 στον Κεραυνό Κερατέας. Ακολούθησαν η Καλλιθέα (2010-12), ο ΠΑΣ Γιάννινα (2012-13), η Ταβρίγια (Ουκρανία, 2013-14), Πλατανιάς (2014-16), ΟΦΗ και Εργοτέλης (2016-17), Παναθηναϊκός (2017-18), Εθνική Ταϊβάν (2018).

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B’ ενώ την διετία 2006-07 βρέθηκε στην Γερμανία παρακολουθώντας σεμινάρια προπονητικής τερματοφυλάκων αλλά και τον τρόπο δουλειάς στις προπονήσεις της Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Μιλώντας στο site της Καλαμάτας ο Κώστας Παγανιάς, ανέφερε τα εξής:

“Είναι χαρά μου που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι η Καλαμάτα. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Χριστόπουλο με τον οποίο θα συνεργαστώ για 4η σεζόν, τον πρόεδρο της Καλαμάτας κ. Απόστολο Κουκούτση και τον χρηματοδότη κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο για την εμπιστοσύνη. Με σκληρή δουλειά και με την σύμπραξη όλων θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε την Καλαμάτα εκεί που της αξίζει”.

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ