ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπογράφει ο Ρουγκάλας

Υπογράφει ο Ρουγκάλας
Ρουγκάλας INTIME SPORTS

Ο Κώστας Ρουγκάλας αποδέχθηκε την πρόταση του Ηρακλή και αύριο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Το φλερτ που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι με τον 21χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό μετουσιώθηκε σε γάμο ουσιαστικά σήμερα και απομένει πλέον το τυπικό μέρος.

Ο Ρουγκάλας έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό στο τέλος Ιανουαρίου. Ουσιαστικά την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και αφού είχε ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β΄.

Από εκείνο το χρονικό σημείο ουσιαστικά ο Ηρακλής επανήλθε και πέτυχε να τον κάνει δικό του. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ουδέποτε έπαψε να ασχολείται για την απόκτησή του.

Για τον λόγο αυτό ο Ρουγκάλας σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε τις προτάσεις που είχε από δύο ομάδες της Super League, τον Πλατανιά και τον Εργοτέλη, αλλά και από ομάδα της Football League και συγκεκριμένα από την Παναχαϊκή.

Με τον ερχομό του στον Ηρακλή ο Ρουγκάλας θα βρει ξανά τον Νίκο Ζιαμπάρη με τον οποίο είχανε αποτελέσει το κεντρικό δίδυμο του Φωστήρα στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς. Κι ακόμη τους γνώριμούς του Γιάννη Βαλεριάνο από τον Ολυμπιακό και Ντιέγκο Ρομάνο από τον Εργοτέλη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ