ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς κόσμο ο Ηρακλής στην Λεωφόρο

Χωρίς κόσμο ο Ηρακλής στην Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τρίτη (15/3) το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το ματς του Σαββάτου (19/3) στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μην ζητούν εισιτήρια.

Χωρίς οπαδούς στο πλευρό του θα αγωνιστεί το Σάββατο (19/3) στην Λεωφόρο ο Ηρακλής καθώς οι άνθρωποι του "Γηραιού" δεν ζήτησαν εισιτήρια για το ματς στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Η σύσκεψη για την αναμέτρηση διεξήχθη την Τρίτη (15/3) το πρωί και οι εκπρόσωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν αιτήθηκαν ούτε να πάρουν εισιτήρια αλλά ούτε και να υπάρχει εκδοτήριο για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Και αυτό γιατί ούτε και ο Παναθηναϊκός είχε κόσμο στο ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Ηρακλή και το τριφύλλι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η σχετική ανακοίνωση των ανθρώπων του Ηρακλή ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου και αφορούσε στα μέτρα τάξης του σαββατιάτικου αγώνα (19/03, 19:30) ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ.

Το “παρών” στη σύσκεψη έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Δ.Ε.Α.Β, της Superleague, του γηπεδούχου Παναθηναϊκού, ενώ την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Η ΠΑΕ Ηρακλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δεν έκανε αίτημα για εκδοτήριο και εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, με δεδομένο ότι και στον αγώνα του α’ γύρου στο Καυτανζόγλειο, δεν φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού".

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Γιάννης Λουκίνας και Γιάννης Τσότρας που υπέστησαν κάκωση στο παιχνίδι της Κυριακής (13/03) με τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις για να γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα της απουσίας τους.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ποδοσφαιριστές του "Γηραιού" θα υποβληθούν σε μαγνητική το βράδυ της Τρίτης (15/03) για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Κατά τα άλλα ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν κανονικά μέρος στη προπόνηση της Τρίτης.

Στο πρόγραμμα εκγύμνασης οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή βασικοί, έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ