ΗΡΑΚΛΗΣ

Βέλλιος: "Καλά τα βραβεία, σημαντικότεροι οι βαθμοί"

Βέλλιος: "Καλά τα βραβεία, σημαντικότεροι οι βαθμοί"

Ο Απόστολος Βέλλιος βραβεύθηκε την Δευτέρα (7/12) και στάθηκε στο γεγονός ότι πλέον ο Ηρακλής έχει "δέσει" και παίρνει σπουδαία αποτελέσματα ενώ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδος.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (7/12) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας η βράβευση του Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος «σάρωσε» τα βραβεία της 12αγωνιστικής, καθώς ανακηρύχθηκε "MVP" της αγωνιστικής ενώ πήρε και το βραβείο για το "BESTGOAL".

Το βραβείο «MVP της αγωνιστικής», παρέδωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας (μέλος της χρυσής ομάδας του 1976 που κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας), Λάζαρος Καλαϊτζίδης, ενώ αυτό του «BESTGOAL», ο κύριος Κώστας Μωραΐτης, χορηγός της ομάδας, και ιδιοκτήτης της εταιρίας CONDITO.

Ο Λάζαρος Καλαϊτζίδης, ο οποίος έκανε την πρώτη απονομή, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Απόστολο για την χαρά που μας δίνει, εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είμαι χαρούμενος, καθώς όπως και εγώ, έτσι και ο Βέλλιος προέρχεται από την Ακαδημία του Ηρακλή».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της εταιρίαςCONDITO, και χορηγός της ομάδας μας, Κώστας Μωραΐτης, δήλωσε: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να δώσω αυτό το βραβείο στον Απόστολο στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία. Μακάρι να σηκώσει και τρόπαια με τον Ηρακλή».

Βέλλιος: "Συγκεντρωμένος στον Ηρακλή"

Από την πλευρά του ο Απόστολος Βέλλιος στις δηλώσεις του μίλησε για την σημασία των νικών και των βαθμών που πήρε ο Ηρακλής κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης ενώ σε ερώτηση για τα μεταγραφικά σενάρια υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή τον νοιάζει μόνο η παρουσία του στον "Γηραιό".

Όσο για ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδος δήλωσε ότι στόχος κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε: "Είμαι χαρούμενοςγια τα βραβεία αλλά για εμένα σημαντικότεροι είναι οι βαθμοί που πήραμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο ενώ ακολούθησε και η νίκη στην Τρίπολη και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πλέον έχουμε «δέσει» ως σύνολο και τακαλύτερα έρχονται".

Σχετικά με το πού αφιερώνει αυτά τα βραβεία, ο φορ του Ηρακλή τόνισε με νόημα: "Τα βραβεία τα αφιερώνω στους συμπαίκτες μου".

Για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με αυτόν, δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπουμε τα λάθη μας ,τα διορθώνουμε και συνεχίζουμε".

Για το ενδεχόμενο να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα κληθούν από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, τον Μίκαελ Σκίμπε, ο Απόστολος Βέλλιος ήταν σαφής: "Με χαροποιεί ότι ακούγεται το όνομα μου για την εθνική, αλλά αυτό που με απασχολεί πρώτα από όλα είναι ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν ως στόχο τους να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της χώρας τους".

Όσον αφορά το γεγονός ότι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο Ηρακλής θα παίξει χωρίς τον κόσμο του, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε, κατέληξε: "Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα έστω και χωρίς αυτόν".

Χειρουργήθηκε ο Σαραμαντάς

Εν τω μεταξύ σε χειρουργική επέμβαση στην κατώτερη κοιλιακή χώρα υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ηρακλή Γιώργος Σαραμαντάς που αύριο αναμένεται να εξέλθει της Κλινικής και σε 10-15 ημέρες θα επανέλθει σταδιακά στις προπονήσεις. Κι όσο για την επιστροφή στη δράση μετατίθεται για το 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε τα εξής:

"Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Σαραμαντάς

Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη σήμερα το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιώργος Σαραμαντάς. Ο αριστερός οπισθοφύλακας παρουσίασε πρόβλημα στη δεξιά βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης και γι” αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.
Διαπιστώθηκε πως ο ποδοσφαιριστής είχε προβάλλουσα βουβωνοκήλη, η οποία και ανατάχθηκε στα αποδυτήρια από τον γιατρό του Ηρακλή, Μανώλη Παπακώστα.

Σήμερα επανεξετάστηκε και κρίθηκε φρόνιμο για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματός του, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αυτή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», από τον Γενικό Χειρουργό Κανέλλο Δημήτριο, σε συνεργασία με τους γιατρούς της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα και Ευθύμιο Παπασούλη.

Στον ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε πλέγμα με ενδοσκοπική εξωπεριτοναϊκή τεχνική (ΤΕΡ).

Αύριο αναμένεται να εξέλθει της Κλινικής και σε 10-15 ημέρες να επανέλθει σταδιακά στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με τον καινούργιο χρόνο.

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο Σαραμαντά, μετέφεραν οι συμπαίκτες του, το προπονητικό, ιατρικό και διοικητικό τιμ της ομάδας μας".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ