ΗΡΑΚΛΗΣ

Βέλλιος: "Αξίζαμε τη νίκη και με το παραπάνω"

Βέλλιος: "Αξίζαμε τη νίκη και με το παραπάνω"
INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Βέλλιος υποστήριξε πως όλοι οι παίκτες του Ηρακλή έδωσαν το 200% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να φτάσουν στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ένα δικό του γκολ, και μάλιστα τι γκολ, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού. Οπότε ήταν λογικό μετά τα βλέμματα να πέσουν στον Απόστολο Βέλλιο με τον φορ της ομάδας του "Γηραιού" να απονέμει τα εύσημα σε όλους τους συμπαίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν.

Ο νεαρός φορ μίλησε και για το πέρασμα του από την Αγγλία αλλά και για την πιθανή κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA":

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:
«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στον προπονητή, τους φιλάθλους. Το κλίμα σήμερα ήταν εξαιρετικό και το παιχνίδι πολύ δύσκολο, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Δώσαμε το 200%, είχαμε πολλές ευκαιρίες, και είμαι πολύ χαρούμενος για μια πολύ μεγάλη νίκη. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας και παρόλο που τελευταία μας έλειπε η τύχη, τα πράγματα τώρα κυλούν όπως πρέπει για μας. Σήμερα μας άξιζε η νίκη και με το παραπάνω».

Για το γκολ και την απόδοσή του:
«Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε 3 βαθμούς, ξεφύγαμε από τα χαμηλά αλλά όχι αρκετά. Έχουμε δρόμο ακόμη, είμαι χαρούμενος που βρίσκουμε τα πατήματά μας, έχουμε καλό υλικό, είμαστε πολύ καλοί χαρακτήρες και έπεται συνέχεια. Δεν φοβάμαι καθόλου για την ομάδα».

Για την προετοιμασία κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Δουλεύαμε όλη τη βδομάδα πάνω σε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο ματς. Έπρεπε να πιέσουμε στα πρώτα λεπτά, το κάναμε, βάλαμε και το γκολ και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα».

Για το πέρασμά του από την Αγγλία και τα οφέλη που αποκόμισε:
«Με βοήθησε πολύ ο προπονητής μου στην Αγγλία (σ.σ. Μόγιες) και θα με ακολουθούν παντού τα λόγια του και όσα μου έμαθε. Πέρασα 3,5 χρόνια εκεί και έμαθα πολλά».

Για μια πιθανή κλήση στην Εθνική ομάδα:
«Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά».

Παπαθανασάκης: "Δικά σας τα 100 σας αξίζουν"

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαθανασάκης μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και αναφέρθηκε στο πριμ που είχε τάξει λέγοντας:

«Δικά σας τα 100.000. Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Πείτε πως τα θέλετε» και αποχώρησε από τα αποδυτήρια με τους παίκτες να τον χειροκροτούν.

Λίγο αργότερα μάλιστα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πριμ και στους στόχους του Ηρακλή λέγοντας:

«Πριν από λίγο μπήκα στα αποδυτήρια και ρώτησα τους παίκτες πως θέλουν να μοιραστούν το ποσό.

Φυσικά και ισχύει το πριμ. Εμείς θέλουμε πολύ να πάρουμε δέκα βαθμούς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Βέροια για να είμαστε καλά.

Σήμερα κερδίσαμε και θεωρώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ