ΗΡΑΚΛΗΣ

Τέσσερα γκολ ο Βέλλιος, 6-2 τους Νέους ο Ηρακλής

Τέσσερα γκολ ο Βέλλιος, 6-2 τους Νέους ο Ηρακλής

Φιλικό με την ομάδα Νέων έδωσε ο Ηρακλής, με τον Απόστολο Βέλλιο να σημειώνει τέσσερα γκολ στο τελικό 6-2 των ανδρών, που είχαν και δύο δοκάρια. Όλα όσα έγιναν στο προπονητικό τεστ.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα στη Βέροια που ακολουθεί, και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (14/11) με αντίπαλο την Κ-20.

Οι «μεγάλοι» επικράτησαν με 6-2 των «μικρών» του Θάνου Χατζηαθανασίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ανδρική ομάδα ο Βέλλιος, που σημείωσε 4 τέρματα, στο 49’, το 55’ το 62’ και το 64’. Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν ο Πασάς στο 34’ και ο Μπουλούτ στο 80’. Για την Κ-20, τα 2 τέρματα πέτυχαν ο Ρότας στο 67’ και ο Δούμτσιος στο 87’.

Οι «μεγάλοι» είχαν και 2 δοκάρια με Λουκίνα και Βέλλιο και αρκετές καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το δείκτη του σκορ, ενώ και οι «μικροί» έφτασαν κοντά στο γκολ σε 2-3 περιπτώσεις, με κύριο εκφραστή των φάσεων τον Αμαραντίδη.

ΑΝΔΡΕΣ: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Πασάς, Λουκίνας, Ρομάνο, Χαντί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Καλφούντζος, Τσότρας, Μακρής, Πουρτουλίδης, Ιβανίτζι, Περόνε, Βέλλιος, Μπουλούτ.

Κ-20: Ηλιάδης, Χουζούρης, Κασαπίδης, Αβραμίδης, Καρβούνης, Ρότας, Ιβανίτζι, Αμαραντίδης, Δούμτσιος, Συμεωνίδης, Μεζίνης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γκιάτας, Παναγιωτίδης, Μιχαλόπουλος, Μπικιάρης, Παπαγεωργίου, Ιωαννίδης, Στράντζαλης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ