ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα δεδομένα για Βέλλιο - Αγγλία - Γερμανία

Τα δεδομένα για Βέλλιο - Αγγλία - Γερμανία
Βέλλιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίσημη πρόταση στον Ηρακλή για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου έχει καταθέσει η Νότιγχαμ Φόρεστ. Τι θέλει ο παίκτης και τι γίνεται με την προοπτική της Bundesliga. Τι λένε από τον "γηραιό".

Πολύ πιθανή μοιάζει η πιθανότητα επιστροφής του Απόστολου Βέλλιου στην Αγγλία, ένα χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Έβερτον. Ο νεαρός επιθετικός επιθυμεί να δοκιμάσει εκ νέου τη συμμετοχή του στα Βρετανικά γήπεδα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό μπορεί να συμβεί με την βοήθεια της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Άγγλοι έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον ποδοσφαιριστή και πλέον αναμένεται η απάντηση του Γηραιού. Ο παίκτης, βέβαια, θέλει να επιστρέψει στην Έβερτον και μία καλή σεζόν με την Φόρεστ μπορεί να του δώσει αυτό το εισιτήριο.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό να επιστρέψει στην Αγγλία, τότε η προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί στην Bundesliga. Tόσο ο ίδιος, όσο και το περιβάλλον του, θεωρούν ότι 1-2 καλές σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, μπορούν να αποτελέσουν "εισιτήριο" για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.

Αυτή τη στιγμή ο Βέλλιος βρίσκεται στην Αυστραλία με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και μόλις επιστρέψει θα πάρει και την τελική του απόφαση.

Επίσης, να σημειωθεί ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

"Μόνο στα λόγια"

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με την πλευρά του Ηρακλή η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: "Μιλάμε με πολλές ομάδες για τον παίκτη. Δεν μπορούμε να πούμε, όμως, με ποιες. Επίσημη πρόταση γραπτώς, ακόμα δεν έχει έρθει. Αν έρθει, τότε το συζητάμε. Για το καλύτερο του παίκτη και της ομάδας. Στην Ελλάδα όλοι λένε διάφορα, αλλά επίσημα ακόμη δεν υπάρχει κάτι".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ