ΗΡΑΚΛΗΣ

Τα άκουσε ο Αραμπατζής

Τα άκουσε ο Αραμπατζής
INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Νίκου Αραμπατζή τη στιγμή της αντικατάστασής του είχε σαν αποτέλεσμα να τον φέρει στο στόχαστρο των φιλάθλων του Ηρακλή κατά την αποχώρησή του από το Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ του «Γηραιού» τα άκουσε αρχικά για τον λόγο ότι από δικό του λάθος ο Κώστας Μήτρογλου έκανε το 0-1 και εν συνεχεία και κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια.

Εκεί όπου είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε η παρέμβαση των Ηλιάδη και Κανακούδη ώστε να μπορέσει να ανέβει στο πούλμαν της αποστολής όπου βρισκότανε η υπόλοιπη ομάδα.

Νωρίτερα στο 54΄ και με το που έγινε αλλαγή ο Αραμπατζής κάθισε εκνευρισμένος στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλή βγάζοντας την φανέλα του την οποία πέταξε στο έδαφος προκαλώντας την έκρηξη στην κερκίδα για να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Κι όσο για τον Ενγκουάτ Μαχόπ; Ο Καμερουνέζος που αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Γιώργου Παράσχου αφού δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας παραδέχθηκε: «Ήταν μια ευκαιρία που βγήκε σε γκολ.

Όταν μπήκα μέσα, κατάλαβα ότι έπρεπε να βάλω γκολ γιατί η ομάδα έχανε και έτσι το έβαλα. Κάθε φορά που θα έχω ευκαιρία θα προσπαθώ για το γκολ. Το καλό μου πόδι είναι το δεξί, απλά το γκολ έτυχε και το έβαλα με το αριστερό», με τον Μαχόπ να αφιέρωσε το γκολ του: «Όπως πάντα στην οικογένεια μου. Βέβαια τα γκολ είναι πάντα και για την ομάδα».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ