ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνάντηση κορυφής στη Μίκρα

Συνάντηση κορυφής στη Μίκρα

Σπύρος Παπαθανασάκης, Νίκος Παπαδόπουλος και Μάκης Σεντελίδης συζήτησαν για όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα.

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλή στη Μίκρα οι Σπύρος Παπαθανασάκης, Νίκος Παπαδόπουλος και Μάκης Σεντελίδης.

Αυτή κινήθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League, για το πώς θα πορευτούν από δω και πέρα, για τις ακαδημίες, αλλά και για τις πρώτες μεταγραφικές σκέψεις εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου.

Μία συζήτηση που αναμένεται να έχει και συνέχεια τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μετά από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δίνει το "παρών" στις κερκίδες.

Όσον αφορά την ανανέωση του Γιάννη Λουκίνα δεν προέκυψε κάποια οριστική εξέλιξη. Κάτι που απομένει να φανεί αν θα γίνει τελικά πράξη στο διάστημα της παρουσίας του Παπαθανασάκη στην Θεσσαλονίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Ηρακλή περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης.

Σε αυτό δεν συμμετείχε μόνο ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι για τον οποίο ήταν εξ αρχής γνωστό ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Αντίθετα επέστρεψε ο Λουκίνας δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Εμάνουελ Περόνε.

Από αύριο οι "κυανόλευκοι" θα μπούν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ραντεβού της Κυριακής σε μία προπόνηση όπου ο Παπαδόπουλος αναμένεται να δείξει τις πρώτες του προθέσεις όσον αφορά για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ