ΗΡΑΚΛΗΣ

Συμφωνία Ηρακλή με Μυροφορίδη

Συμφωνία Ηρακλή με Μυροφορίδη
Μυροφορίδης INTIME SPORTS

ΠΑΕ Ηρακλής και Παύλος Μυροφορίδης διευθέτησαν την μεταξύ τους οικονομική εκκρεμότητα κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία που υπήρξε την περσινή χρονιά με την άνοδο στην Super League από την Football League.

Η συμφωνία της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Παύλο Μυροφορίδη είχε σαν αποτέλεσμα να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην μεταξύ τους σχέση που μόνο επεισοδιακή ήταν μετά το πέρας της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Σε μία αγωνιστική χρονιά όπου ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας είχε βάλει με την σειρά του την σφραγίδα του στην επίτευξη της ανόδου από την Football League στην Super League. Στην επιστροφή της εκεί όπου ανήκει. Η διαφωνία που υπήρξε μεταξύ της ΠΑΕ Ηρακλής και του Μυροφορίδη από το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου και της επίτευξης του στόχου ανόδου στην Super League είχε να κάνει με το πριμ του. Αυτό της τάξης των 30.000 ευρώ.

Μία διαφωνία που κατέληξε υπέρ του μετά και το ότι έλαβε χώρα στις δικαστικές αίθουσες. Τα πάντα ξεκαθάρισαν την Δευτέρα (02/11) στη συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Εκεί όπου βρέθηκε ο δικηγόρος του Μυροφορίδη, Γιώργος Ζελελίδης, και συνομίλησε για περισσότερο από μία ώρα με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Σπύρο Παπαθανασάκη. Το αποτέλεσμα ήταν να επέλθει συμφωνία που ολοκληρώθηκε την Τρίτη όταν και στα γραφεία βρέθηκε ο Μυροφορίδης για το τυπικό της μέρος σε όλα τα μέτωπα. Μάλιστα η συμφωνία κάνει λόγο για την εξόφληση του ποσού των 30.000 ευρώ μετά την καταβολή της προκαταβολής μέχρι το τέλος του μήνα.

Για αυτό και κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Μυροφορίδης απέσυρε την αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «κυανόλευκων». Συγκεκριμένα η απόφαση της ΕΕΑ: "4.Αίτηση του τρίτου Παύλου Μυροφορίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ". Με την εξέλιξη αυτή ο Σπύρος Παπαθανασάκης έκλεισε μία ακόμη εκκρεμότητα ρίχνοντας το βάρος του ακόμη περισσότερο στις υποχρεώσεις της φετινής ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια ειδικής αντοχής σε μικρούς χώρους. Σε κάποιο σημείο της προπόνησης, αποχώρησε ο Δημήτρης Στάμου καθώς ένιωσε τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους. Για αυτό και αύριο θα γίνει η εκτίμηση της κατάστασής του και θα ξεκαθαρίσει και η παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής (08/11) κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ