ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο στόχαστρο ο Μπαρτολίνι

Στο στόχαστρο ο Μπαρτολίνι
INTIME SPORTS

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι βρίσκεται στο στόχαστρο του Ηρακλή με σκοπό την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Ψηλά στην λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Ηρακλή βρίσκεται το όνομα του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. Πρόκειται για τον 32χρονο Αργεντινό αμυντικό που αγωνίζεται από το 2009 στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης από όπου έμεινε ελεύθερος.

Ο Μπαρτολίνι έχει ύψος 1.89μ. και μετράει 88 συμμετοχές στην Super League και τρεις στα προκριματικά του Europa League ενώ είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου.

Στις προπονήσεις του Ηρακλή εξάλλου συμμετέχει ο Δημήτρης Γκίνης. Πρόκειται για τον 21χρονο τερματοφύλακα που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στην Κέρκυρα. Ο Παπαδόπουλος αναζητάει δύο τερματοφύλακες για να πλαισιώσουν τον Χουάντερσον.

Εν τω μεταξύ σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σχεδόν μίας ώρας συνάντηση του Σπύρου Παπαθανασάκη με τον Γιάννη Θεμελίδη όσον αφορά την χρήση του Καυταντζογλειου Σταδίου. Οι δύο πλευρές θα έχουνε μία ακόμη συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ