Στο διαιτητικό και στα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής

Ηρακλής

Στο διαιτητικό και στα πολιτικά δικαστήρια ο Ηρακλής

Η επιτροπή πρωτοβουλίας για τη δικαίωση του Ηρακλή με ανακοίνωση της υποστήριξε πως ο "Γηραιός" θα προσφύγει τόσο στο διαιτητικό όσο και στα πολιτικά δικαστήρια για τη δικαίωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η Super League πήρε απόφαση ώστε ο Ηρακλής να καταλάβει την 15η θέση αφού δεν εξασφάλισε άδεια και να υποβιβαστεί αλλά οι άνθρωποι που τρέχουν για την σωτηρία του "Γηραιού" με ανακοίνωση τους τονίζουν πως η μάχη δεν χάθηκε καθώς θα πάνε τόσο στο διαιτητικό όσο και στα πολιτικά δικαστήρια.

Εκεί θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την απόφαση ώστε να σωθεί ο Ηρακλής και να παραμείνει στην κατηγορία παρά την απόφαση της λίγκας. Μάλιστα στην ανακοίνωση της η επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή τα βάζει με όλες τις ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού, που ψήφισαν υπέρ της συγκεκριμένης απόφασης ενώ τα βάζει και με τον Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Το μόνιμο και… «προνομιακό» θύμα του σάπιου ποδοσφαιρικού κατεστημένου της χώρας μας υπέστη ένα ακόμη πλήγμα σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, από τους… «συνεταίρους» της Λίγκας. Δίκην… δικαστών αποφάσισαν και διέταξαν την – απολύτως αυθαίρετη και πέρα από κάθε νομική πρόβλεψη – τοποθέτηση του ιστορικότερου βορειοελλαδικού Συλλόγου στη 15η θέση της τελικής βαθμολογίας, ενώ, με τιμή και σκληρή προσπάθεια, με ποδοσφαιρική αξιοσύνη και καθαρότητα, υπό απιστεύτως αντίξοες συνθήκες, είχε κατακτήσει τη βαθμολογική επιβίωση, εκεί, όπου κρίνονται οι αγώνες, εντός, δηλαδή, των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων.

Τα μέλη της Super League (της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιρουμένης και των αποφασισμένων – και ξεκάθαρα, πλέον – ανθηρακλειδέων μεγαλοφιλόδοξων «συμπολιτών» μη εξαιρουμένων), επιχειρούν εκ νέου αυτό, που απέτυχαν να πράξουν με την «υπόθεση Πουρτουλίδη»: να υποβιβάσουν και να διαλύσουν τον Ηρακλή, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ΠΑΕ Λεβαδειακός και του – προφανέστατα και αποδεδειγμένα – «δικού τους», Γιάννη Κομπότη, ο οποίος με απόφαση δικαστικού λειτουργού στερείται του δικαιώματος συμμετοχής στα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο κανείς του την έχει – στην ουσία – στερήσει...

Tους είχαμε προειδοποιήσει εγγράφως, λίαν προσφάτως: να μην υποπέσουν στην ίδια εσφαλμένη γραμμή, την οποία ακολούθησαν στην «υπόθεση Πουρτουλίδη» και η οποία τους εξέθεσε, με βάση την απόφαση των - καθ’ ύλην αρμοδίων - Τακτικών Δικαστών του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Είχαν το στόχο τους και δεν εισακουστήκαμε. Είναι αποφασισμένοι. Το ίδιο και πολύ περισσότερο αποφασισμένοι είμαστε κι εμείς και όλη η οικογένεια του μεγάλου Ηρακλή μας για να τους κυνηγήσουμε από εδώ και πέρα. Όχι μόνο μέσω του Διαιτητικού, αυτή τη φορά – όπως τους είχαμε προαναγγείλει – αλλά και μέσω των πολιτικών δικαστηρίων, προκειμένου να διερευνηθούν οι αστικές και ποινικές ευθύνες αυτών των… κυρίων.

Ως εδώ, σκιές του βρώμικου παρασκηνίου…

Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την δικαίωση του Ηρακλή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, 15ΟΣ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ

Η Super League υποβίβασε ξανά τον Ηρακλή

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24