ΗΡΑΚΛΗΣ

Σορούρ: "Θέλω να πάρω τον Ηρακλή και να φέρω τον Μίντο να αναλάβει!"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Καρίμ Σορούρ θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Ηρακλή και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα πλάνα του.

Για το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την αγορά του Ηρακλή μίλησε στον Metropolis 95,5 ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Καρίμ Σορούρ. Στην ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του "γηραιού" μίλησε για την οικονομική του επιφάνει και για τους στόχους του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για το ενδιαφέρον του να επενδύσει στον Ηρακλή:
«Την περασμένη Τετάρτη είχα μια συζήτηση με την διοικούσα επιτροπή του Ηρακλή. Κάναμε μια συζήτηση για να πάρω τον Ηρακλή, ωστόσο, πρέπει πρώτα να δούμε όλα τα έγγραφα που αφορούν την περίοδο Παπαθανασάκη. Πρέπει εφαρμόζοντας το πλάνο μας να ξέρουμε αν θα βρούμε κάποια εμπόδια. Θέλουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Όχι για να μην πληρώσουμε τα χρέη, απλά πρέπει να έχουμε μια εικόνα. Και να ξέρουμε αν θα υπάρξει υποστήριξη από την κυβέρνηση».

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Ηρακλή:
«Πριν δύο μέρες με κάλεσαν από τη διοίκηση του Ηρακλή και μου είπαν ότι δεν προχωράει το άλλο deal (σ.σ. με τους Γερμανούς). Δήλωσα έτοιμος να προχωρήσουμε, αλλά περιμένω τα έγγραφα. Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα, δεν υπάρχει άλλος χρόνος».

Για το επιχειρηματικό του προφίλ:
«Ασχολούμαι με την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων. Η εταιρεία μου, η SkyFarm, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει αναπτυχθεί. Έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο στην Αίγυπτο, κάνουμε εξαγωγή σε όλη την Αφρική. Μπορούμε να φέρουμε και Αφρικανούς παίκτες στον Ηρακλή. Θέλω να φέρω τον Μίντο που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Έχουμε το know how. Είναι και κάποιοι φίλοι μου στην Αίγυπτο που μπορούν να βοηθήσουν».

Για τους λόγους που θέλει επενδύσει στον Ηρακλή:
«Πριν έξι μήνες έπεσα σε βίντεο αγώνων του Ηρακλή. Μου έκανε εντύπωση το πάθος των φίλων του Ηρακλή. Όταν διαπίστωσα ότι η ομάδα αυτή παίζει στη Γ’ Εθνική απογοητεύτηκα. Θέλω να προσφέρω χαρά σε αυτόν τον κόσμο, θέλω να επαναφέρω τον Ηρακλή στη Α’ Εθνική. Μελέτησα την ιστορία του Ηρακλή, έχει πολύ κόσμο, θέλω να τον επαναφέρω στην Α’ Εθνική. Βρέθηκα και με τον φίλο μου τον Κυριάκο, που με έφερε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή και κάναμε αυτήν την επαφή».

Για τον Μαγκέντ Σαμί που είναι μεγαλομέτοχος στον Εργοτέλη:
«Δεν επηρεάστηκα από τον Μαγκέντ Σαμί».

Για τα σενάρια που τον φέρνουν να συζητά με τον Ηρόδοτο:
«Μου έκανε κρούση ο Ηρόδοτος και άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά μόνο με τον Ηρακλή έχω μιλήσει».

Για την Ελληνίδα γυναίκα του:
«Κύρια πηγή έμπνευσής μου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν οι οπαδοί του Ηρακλή, όμως, υπάρχει και η γυναίκα μου που είναι Ελληνίδα από την Αλεξάνδρεια».

Για το ύψος της επένδυσής του στον Ηρακλή:
«Δεν έχει σημασία μόνο το ύψος των χρημάτων, αλλά κυρίως το πώς αυτά επενδύονται. Στόχος μου είναι μέσα στην επόμενη διετία ο Ηρακλής να είναι στη Super League και μακροπρόθεσμα να επανέλθει στις πρώτες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και να παίξει στο Champions League».

ΚΡΙΣΙΜΟ Δ.Σ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:00 στη Μίκρα, θα παρθούν οριστικές αποφάσεις σχετικά με το διοικητικό καθεστώς κατά το οποίο θα πορευτεί ο Ηρακλής τη φετινή χρονιά.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο θα τεθεί επί τάπητος τόσο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της πλευράς Μπαλτίδη όσο και το ενδιαφέρον του Καρίμ Σουρούρ ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ηρακλής να πορευτεί βασιζόμενος σε επιχειρηματίες που ήδη στηρίζουν τον σύλλογο.

Όλα θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της Δευτέρας και θα παρθούν οι αποφάσεις προκειμένου να μπουν όλα σε μια σειρά στον Ηρακλή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ