ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρούσσος: "Ήθελαν κάπου να ξεσπάσουν και βρήκαν εμένα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
Ρούσσος MOTIONTEAM

Ο Άλμπερτ Ρούσσος τοποθετήθηκε για το γεγονός ότι τέθηκε εκτός ομάδας στον Ηρακλή. Έκανε λόγο για λανθασμένο χειρισμό εκ μέρους της διοίκησης για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Εκτός ομάδας έχει τεθεί στον Ηρακλή ο Άλμπερτ Ρούσσος, για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο 21 ετών μεσοαμυντικός μίλησε στο Metropolis 95.5 για την περιθωριοποίησή του, λέγοντας ότι στην ΠΑΕ έψαχναν κάπου να ξεσπάσουν και το έπραξαν με αυτόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε:

«Ενημερώθηκα πως είμαι εκτός ομάδας για ένα περιστατικό που συνέβη πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ο προπονητής το έμαθε μετά από εκείνον τον αγώνα. Η διαχείριση του ζητήματος έγινε με λάθος τρόπο. Παραδέχομαι το λάθος μου πως δεν τήρησα το ωράριο. Αυτός ήταν ο λόγος. Δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή και τη διοίκηση το συμβάν και γι’ αυτό πήραν αυτήν την απόφαση».

Για το αν θεωρεί λογική την απόφαση του προπονητή:

«Είναι λογική η απόφαση, όχι, όμως, με τον τρόπο που έγινε και πήρε τόση έκταση το θέμα. Θα μπορούσε να μπει ένα πρόστιμο ή κάποια άλλη ποινή και να μην πάρει το θέμα τέτοια τροπή».

Για το αν είχε προηγηθεί και δεύτερο πειθαρχικό συμβάν:

«Είχε γίνει και ένα άλλο σκηνικό με πρωταγωνιστή εμένα, όχι, όμως τόσο σημαντικό. Υπήρξε μια διαφωνία με έναν παράγοντα της ομάδας».

Για τους λόγους που πήρε έκταση το θέμα:

«Λόγω της έντασης και της κρίσιμης κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, ήθελαν να ξεσπάσουν κάπου και δυστυχώς ήμουν εγώ αυτός. Θα μπορούσε να αποφευχθεί όλο αυτό, όμως, έγιναν έτσι τα πράγματα και συνεχίζουμε».

Για το αν έχει μετανιώσει:

«Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η κατάσταση. Παραδέχτηκα το λάθος μου και προς τον προπονητή και προς την διοίκηση. Δεν περίμενα τέτοια τροπή. Ζήτησα συγγνώμη, μέσα από την απολογία μου παραδέχτηκα το λάθος μου. Μέσα από αυτό είπα ότι το μετάνιωσα. Δεν είχα κάτι άλλο να πω».

Για το αν έπρεπε να είχε ενημερώσει νωρίτερα τη διοίκηση και τον προπονητή ότι θα έβγαινε έξω:

«Είμαι άνθρωπος που βγαίνω έξω. Είχε ένα συγγενικό μου πρόσωπο γενέθλια και το λάθος μου ήταν που δεν ειδοποίησα ότι θα πάω στη γιορτή. Αν και δεν είναι γραπτό, γνωρίζουμε ότι όταν υπάρχει παιχνίδι πρέπει μέσα στην εβδομάδα να τηρούμε το ωράριο. Δεν πρέπει να μένουμε έξω ως πολύ αργά».

Για το αν θα καταφέρει ο Ηρακλής να σωθεί:

«Νιώθω κομμάτι του Ηρακλή. Από την αρχή που ήρθα βάλαμε στόχους, οι οποίοι στην πορεία άλλαξαν. Μαζί με την ομάδα κερδίσαμε και χάσαμε πολλά. Ζήσαμε πολλά συναισθήματα καλά και κακά.

Με αυτό που έγινε είμαι θεωρητικά εκτός ομάδας, όμως, νιώθω με την ψυχή μου πως είμαι παρών. Όπως είδαμε και κόντρα στον Πλατανιά, όλα τα παιδιά δίνουν το 110% για να σωθεί ο Ηρακλής».

Για το τι προτίθεται να κάνει στο μέλλον:

«Τώρα που είμαι εκτός ομάδας προπονούμαι μόνος μου με γυμναστή από την πρώτη ομάδα. Δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να είμαι σε εγρήγορση, ώστε να είμαι έτοιμος αν υπάρξει ανάγκη στην ομάδα και να διατηρώ καλή φυσική κατάσταση».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ