ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρομάνο: "Έχουμε ελπίδες να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Ρομάνο: "Έχουμε ελπίδες να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"
Ντιέγκο Ρομάνο INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Ρομάνο, μίλησε στο σάιτ του Ηρακλή για το δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του με τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ ζήτησε και την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου του Ηρακλή στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο, ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία, καθώς αγωνίζεται πολλά χρόνια και έχει συμμετοχές σε αγώνες ντέρμπι, μίλησε στο σάιτ του Ηρακλή για το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του με τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ ζήτησε και την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου του Ηρακλή στον κυριακάτικο αγώνα.

-Ντιέγκο, η ομάδα δεν τα κατάφερε στον αγώνα του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο και έχασε. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;

"Νομίζω ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, δεν μας πήγε καθόλου το ματς, η απόδοσή μας ήταν πολύ κακή και χάσαμε δίκαια. Τώρα όμως πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να το αφήσουμε πίσω μας. Έχουμε ακόμα κάποια παιχνίδια που πρέπει να τα δώσουμε όλα, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που είναι πολύ σημαντικός. Θα είναι ένα μεγάλο ματς, ένα αληθινό ντέρμπι, και αν παρουσιαστούμε έτοιμοι και δυνατοί, θα το πάρουμε και θα μπορούμε να φτάσουμε πιο εύκολα στους στόχους που έχουμε θέσει".

-Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και μάλιστα έχει ήδη στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Τι στοιχεία πρέπει να επιδείξει ο Ηρακλής, ώστε να κατορθώσει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να υποχρεώσει τους Πειραιώτες στη 2ήττα τους στη φετινήSuperleague;

"Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια «συνταγή» που είχαμε σε όλα τα φετινά ντέρμπι. Να είμαστε πάνω απ’ όλα «ομάδα», να παίξουμε με ψυχή και πάθος, να τα δώσουμε όλα, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και φυσικά να εφαρμόσουμε την τακτική που θα μας πει ο κόουτς. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, θεωρώ πως έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε το ματς".

-Υπάρχουν «μυστικά» ή «εκπλήξεις» σε τέτοια παιχνίδια, ή θεωρείς ότι οι ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά;

"Όχι, νομίζω ότι πάντα υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και να πιάσεις στον ύπνο τον αντίπαλο. Το βασικό όμως είναι να κάνεις αυτά που θέλει ο προπονητής σου και να παίξεις με καρδιά! Πρέπει να τον κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, η νίκη θα μας δώσει μεγάλη χαρά και ώθηση, εκτός απ’ τους 3 βαθμούς!"

-Πιστεύεις ότι η ομάδα θα αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση και την ήττα με τον Ατρόμητο και θα παρουσιάσει και πάλι το καλό της πρόσωπο;

"Σίγουρα μας πόνεσε η ήττα και η αρνητική μας παρουσία στο Περιστέρι, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Επιβάλλεται να γίνει αυτό. Δεν μας άρεσε αυτό που δείξαμε τη Δευτέρα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη την Κυριακή".

-Το μήνυμά σου για τον κόσμο της ομάδας; Περιμένεις να είναι ο 12παίκτης του Ηρακλή την Κυριακή;

"Δεν χρειάζεται να δώσω εγώ κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα στον κόσμο. Εκείνοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αυτό που κάνουν πάντα! Είναι συνέχεια δίπλα μας, στο πλευρό μας, εντός και εκτός έδρας. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο, να μας εμψυχώσουν, να μας δώσουν «φτερά», κι εμείς υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε τη νίκη και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ