ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρόκα: "Δεν είμαι χέστης για να παραιτηθώ"

FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τη νέα ήττα του Ηρακλή στη Football League, ο Μανουέλ Ρόκα ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός υποστήριξε ότι δεν είναι... χέστης για να παραιτηθεί, καθώς και ότι δεν είναι λύση να μπει στα αποδυτήρια και να πλακωθεί με τους παίκτες.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε 1-0 στη βόρεια Πιερία από τον Αιγινιακό και ύστερα από 18 παιχνίδια μετρά πλέον 7 ήττες, 5 ισοπαλίες και 6 νίκες. Ο Γηραιός βρίσκεται στην 10η θέση της Football League, μια σεζόν που ξεκίνησε και συνεχίζεται στραβά.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Μανουέλ Ρόκα ξέσπασε: "Όταν ήρθα στον Ηρακλή είχαμε τρεις ήττες, αλλά μετά η ομάδα φάνηκε να ανεβαίνει. Το κακό είναι ότι όταν κάτι πάει στραβά, φταίει πάντα ο προπονητής. Εγώ δεν είμαι… χέστης για να παραιτηθώ. Αν η διοίκηση κρίνει ότι πρέπει να με απολύσει, ας το κάνει. Η λύση δεν είναι να μπούμε στα αποδυτήρια και να πλακωθούμε με τους παίκτες".

Σε εννέα παιχνίδια στον Γηραιό ο Ρόκα μετρά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Προ ημερών ο Ισπανό είχε δώσει... ρεσιτάλ και στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την Κέρκυρα, λέγοντας: "Στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία βιαζόμαστε και είμαστε ικανοί να γκρεμίσουμε κάτι που κτίζεται για καιρό. Θεωρώ τιμή μου που είμαι προπονητής στον Ηρακλή, αλλά ήρθα εδώ για να χτίσω κάτι γερό και στέρεο, να φτιάξω μια ομάδα δυνατή, με φιλοσοφία το καλό ποδόσφαιρο, ώστε κι αν ανέβει κατηγορία να είναι ικανή να κοιτάει ψηλά. Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον μ… α!

Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν μπορούσε να οργανωθούμε με προοπτική το αύριο. Έχω να δω από κοντά τα παιδιά μου τόσο καιρό. Τα βλέπω μόνο μέσω Skype. Η δεύτερη ομάδα έχει 4-5 παικταράδες. Δεν αποτελεί λύση το να κάνουμε τόσες μεταγραφές μέσα στη σεζόν, με παίκτες, που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Πρέπει να έχουμε μια ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα, χωρίς να παραβλέπω και το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνουμε και τα χρέη που υπάρχουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Football League: Ήττες για Βόλο, Κέρκυρα και Ηρακλή
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ