ΗΡΑΚΛΗΣ

Ψυχολογικό ντοπάρισμα πριν τον ΠΑΟΚ

Ψυχολογικό ντοπάρισμα πριν τον ΠΑΟΚ
Ηρακλής, Ρομάνο INTIME SPORTS

Παρουσία κόσμου διεξήχθη η τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στάδιο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης της Κυριακής (18/10, 20:30) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δέχθηκαν το ψυχολογικό ντοπάρισμα των φιλάθλων τους που βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο στάδιο στην τελευταία προπόνηση για το ντέρμπι της Κυριακής Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (18/10, 20:30).

Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να τους εμψυχώσουν στον δρόμο για την επιστροφή στις νίκες μετά την πρεμιέρα στην Μυτιλήνη επί της ΑΕΛ Καλλονής.

Μετά το τέλος της προπόνησης όπου το πρόγραμμά της περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και τελειώματα φάσεων, ο τεχνικός του Ηρακλή ανακοίνωσε την αποστολή του.

Ο Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι είναι: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Μακρής, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ και Βέλλιος.

Είδε το ματς των Νέων ο Παπαθανασάκης

Εν τω μεταξύ ο Σπύρος Παπαθανασάκης βρέθηκε το Σάββατο το πρωί στη Βαλμάδα και μαζί με τους Μάκη Σεντελίδη και Θόδωρο Παπαδόπουλο, παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες της Κ20 στο παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ.

Με τον τρόπο αυτό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής έδειξε το ενδιαφέρον του για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και παρά την ήττα μετά το τέλος μίλησε στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές του. Στην ομιλία του φρόντισε να τους εκφράσει τη στήριξή του προς το πρόσωπό τους.

Μάλιστα ο Παπαθανασάκης είχε τετ α τετ και με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Φρανκ Αρνεσεν.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ