ΗΡΑΚΛΗΣ

Πριμ 100.000 ευρώ για νίκη με Παναθηναϊκό

Πριμ 100.000 ευρώ για νίκη με Παναθηναϊκό
Παπαθανασάκης INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης θέλοντας να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Ηρακλή εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι (28/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τους έταξε πριμ σε περίπτωση νίκης της τάξης των 100.000 ευρώ. Έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ο Κοστίν Λάζαρ.

Στον Ηρακλή κινούνται σε ρυθμούς του Σαββατιάτικου ντέρμπι (28/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έταξε στους ποδοσφαιριστές πριμ 100.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους "ντοπάρει" ψυχολογικά.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής βρέθηκε στο ξενοδοχείο πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού της περασμένης Δευτέρας (23/11) στην Βέροια. Εκεί όπου στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή του είχε τους ανακοίνωσε ότι θα τουςδοθείέξτρα πριμ σε περίπτωση που καταφέρουν να νικήσουν τηνΒέροια και τον Παναθηναϊκό. Πριμ της τάξης των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» έμειναν στην ισοπαλία με την "Βασίλισσα του βορρα" χωρίς ωστόσο ο Παπαθανασάκης να απογοητεύεται. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μετά την λήξη του παιχνιδιού επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους ξεκαθάρισε ότι το πριμ ισχύει σε περίπτωση νίκης στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε στη σημερινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας τον Κοστίν Λάζαρ να συμμετέχει έπειτα από πολύ καιρό στο ομαδικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και να το βγάζει χωρίς κάποια ενόχληση. Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός του Ηρακλή μπορεί να υπολογίζει στον διεθνή Ρουμάνο μέσο κανονικά για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάζαρ είχε τραυματιστεί στο γόνατό του την παραμονή του εντός έδρας τοπικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ωστόσοακολούθησε το ίδιο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού του. Σε μία προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και αερόβια παιχνίδια με μπάλα.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής όπως και άπαντες στις τάξεις της ομάδας αναμένουν για το Σαββατιάτικο παιχνίδι τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας. Κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση που εξέδωσε με την οποία τους ευχαρίστησε για την συμπαράστασή τους την Δευτέρα στην Βέροια ανανεώνοντας το ραντεβού τους μαζί του για το Σάββατο στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό.

«Η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, λέγοντας ένα μεγάλο «μπράβο» στον εκπληκτικό λαό της ομάδας μας, που έδωσε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Βέροιας και δημιούργησε συνθήκες έδρας για τους παίκτες του Ηρακλή.

Με τις φωνές, τα συνθήματα, τα τραγούδια και τον παλμό τους, δε σταμάτησαν λεπτό να σπρώχνουν την ομάδα μας στη νίκη.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο(28/11, 19:30). Όλοι μαζί ενωμένοι για τη νίκη!

Ομάδα και κόσμος, είμαστε ένα! Μία γροθιά!», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής που αναμένει την σχετική ανταπόκριση.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ