ΗΡΑΚΛΗΣ

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών αντιμετωπίζει ο Ηρακλής

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών αντιμετωπίζει ο Ηρακλής
Μπουκουβάλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αντιμέτωπος με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών βρίσκεται ο Ηρακλής για χρέη προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά. Προθεσμία τριών ημερών για διακανονισμό των χρεών, που φτάνουν τα 46.000 ευρώ.

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών θα επιβληθεί στην ΠΑΕ Ηρακλής αν εντός τριών ημερών δεν διακανονίσει τα χρέη της προς τους πρώην παίκτες της, Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά. Ο Γηραιός θα πρέπει να τους εξοφλήσει, εκτός και αν οι δύο ποδοσφαιριστές δεχτούν και γίνει διακανονισμός.

Η οφειλή στον Μπουκουβάλα είναι περίπου 32.000 ευρώ και στον Λαδά περίπου 14.000 ευρώ, άρα συνολικά στους δύο παίκτες η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρωστά 46.000 ευρώ. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τον ίδιο νομικό εκπρόσωπο, τον Μανώλη Αλαφραγκή, που είναι και νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ.

Μπουκουβάλας και Λαδάς προχώρησαν στην κίνηση αυτή μια και η συμφωνία που είχε επέλθει τον Ιανουάριο δεν τηρήθηκε. Μάλιστα αυτό που προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη και προβληματισμό είναι πως ουδείς από την ΠΑΕ Ηρακλής φρόντισε να εμφανιστεί στο δικαστήριο που είχε γίνει προ ημερών μέσα στην εβδομάδα όπως και μέχρι τη στιγμή αυτή.

Η όλη εξέλιξη πάντως είναι επόμενο να έχει προκαλέσει και αναταραχή στις τάξεις της ομάδας εν όψει του σημαντικού εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής στην Κέρκυρα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της. Μάλιστα μπορεί να έχουνε εξασφαλιστεί τα αεροπορικά εισιτήρια και η διαμονή στο νησί των Φαιάκων ωστόσο οι επόμενες ώρες φαντάζουν ιδιαίτερες κρίσιμες.

Τον ίδιο κίνδυνο διατρέχουν και άλλες ομάδες, όπως η Καλλονή και ο ΑΟΧ, που συμμετέχουν στη Stoiximan.gr Football League. Αναφορικά με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θα πρέπει να δώσει το ποσό των 82.719 ευρώ στον Αργεντινό πρώην παίκτη της, Κριστιάν Τσάβες, σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις".

Το Διαιτητικό Δικαστήριο συμπεριέλαβε και τον Παναιγιάλειο στις ΠΑΕ που έχουν επιβολή ποινών, όμως προφανώς εκ παραδρομής, αναφέρθηκε το όνομα του Κώστα Δαύκου. Και αυτό γιατί το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόκειται για την υπόθεση Κρισμάρεβιτς.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

"Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Να καταβληθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Τσάβες το ποσό των 82.719 ευρώ σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ