ΗΡΑΚΛΗΣ

Πλήρωσε Μπλέτσα και Αντωνίου ο Ηρακλής

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
Ηρακλής MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέβαλλε το ποσό των 22.640 ευρώ στους Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα και ως εκ τούτου η απειλή αφαίρεσης βαθμών παύει να υφίσταται. Η αποστολή με Αστέρα Τρίπολης.

Παύει να υφίσταται η απειλή αφαίρεσης βαθμών στον Ηρακλή, αφού η ΠΑΕ κατέβαλλε το ποσό των 22.640 ευρώ στους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα. Φυσικά υπάρχουν και άλλα μέτωπα τα οποία παραμένουν ανοικτά για να καλυφθούν.

Όπως και να 'χει είναι μια σημαντική εξέλιξη αυτή για τον Γηραιό, που "παλεύει" να σταθεί όρθιος. Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα ολοκληρώθηκε. Για το ματς αυτό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λεοζίνιο, Στάμου και Αγγελόπουλος. Ακόμη εκτός αποστολής έμειναν οι Ιντζόγλου και Μοντέιρο.

Νέα πρόσωπα είναι οι Αμαραντίδης, Λουκίνας και Μπαρέττας. Η 18άδα: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αμαραντίδης, Κούρος, Γροντής, Ηλιάδης, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Ζιαμπάρης, Περόνε, Μπαστακός, Πασάς, Δώνης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λουκίνας και Μπαρέττας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ