ΗΡΑΚΛΗΣ

Πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς ο Ηρακλής

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Όπως ενημέρωσε η Super League οι τρεις βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον Ηρακλή επιστράφηκαν από τη στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχρέωσε τον Μπουκουβάλα.

Ο Ηρακλής πήρε τρεις πόντους την Τετάρτη νικώντας τον Λεβαδειακό και άλλους τρεις την Πέμπτη καθώς του επιστράφηκαν οι βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί για την οφειλή προς τον Μπουκουβάλα.

Ο "Γηραιός" έδωσε τα χρήματα που απαιτούνταν και ο πρώην αρχηγός του απέσυρε την προσφυγή του με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να παίρνει πίσω τους τρεις βαθμούς και πλέον να είναι ισόβαθμος με τον Λεβαδειακό στους 22 βαθμούς, όντας όμως και πάλι από κάτω καθώς είχε χάσει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται τρείς (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 04/04/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 31/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ