ΗΡΑΚΛΗΣ

Πετάει για Αγγλία ο Βέλλιος

Πετάει για Αγγλία ο Βέλλιος
Βέλλιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα στις επόμενες μέρες, το πιθανότερο την Πέμπτη (23/6,) σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, ο Απόστολος Βέλλιος πετάει για Αγγλία, ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει στην τελική ευθεία. Είναι ζήτημα ημερών να υπάρξει ένα τέλος στην υπόθεση των δύο πλευρών, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αίσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, μέσα στην εβδομάδα (την Πέμπτη 23/6 το πιθανότερο) ο 24χρονος επιθετικός θα πετάξει με προορισμό την Αγγλία, προκειμένου να έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον βρετανικό σύλλογο. Ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, ανέφερε σε μήνυμά του στο twitter τη Δευτέρα (21/6) ότι οι διακοπές για αυτόν ολοκληρώθηκαν και ότι τώρα είναι ώρα για δουλειά.

Με άλλα λόγια, αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει κατά τα φαινόμενα το σίριαλ της επόμενης ομάδας του διεθνούς στράικερ, ο οποίος εξαργυρώνει την εξαιρετική του εφετινή σεζόν στον Ηρακλή (32 συμμετοχές, 13 γκολ) με μεταγραφή, που θα του αποφέρει μάλιστα ένα εξίσου εξαιρετικό συμβόλαιο (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποδοχές του θα φτάσουν, ενδεχομένως και να ξεπεράσουν, τις 800.000 ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής έχει αποδεχτεί εδώ και καιρό την πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ (ύψους 1.200.000 ευρώ) για την πώληση του Βέλλιου, και αυτό που απέμενε για το deal ήταν η συγκατάθεση και η υπογραφή του ποδοσφαιριστή (απομένει η υπογραφή, αφού η θέλησή του να παίξει στο Νησί είναι δεδομένη). Αν και εφόσον πέσουν οι... τζίφρες, ο Έλληνας φορ θα επιστρέψει και τυπικά στην Αγγλία, όπου είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά το δεύτερο μισό της σεζόν 2010-2011, για λογαριασμό της Έβερτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ