ΗΡΑΚΛΗΣ

Περνίς: "Δεν είναι ισορροπημένο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα"

Περνίς: "Δεν είναι ισορροπημένο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Πέρνις μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για τις αρκετές ισοπαλίες που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής καθώς και για τη γνώμη που έχει αποκομίσει για τη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβάκος τερματοφύλακας:

Για τον Ηρακλή: "Είμαι στον Ηρακλή μόλις τρεις μήνες και μπορώ να έχω κάποια συμπεράσματα για την ομάδα. Κάθε αλλαγή στην καριέρα μου είναι μια εμπειρία και πλέον έχω καταφέρει να προσαρμοστώ. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ωστόσο βρέθηκε φέτος ξανά στην πρώτη κατηγορία, μετά τα προβλήματα που είχε τα τελευταία χρονιά".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον τραυματισμό του: "Με εξαίρεση ορισμένες ομάδες, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα ισορροπημένο. Τις περισσότερες φόρες ένα γκολ αρκεί είτε να κερδίσεις, είτε να χάσεις. Όταν αγωνίζεσαι είναι καλά αλλά όταν δεν παίζεις το σώμα αρχίζει και αντιδρά. Πρώτη φορά αγωνίστηκα στο φιλικό κόντρα στην Φιορεντίνα. Εκεί έπαιξα 65 λεπτά και ένας από τους αντιπάλους μου, με χτύπησε στο γόνατο. Αυτό με άφησε πίσω και ήμουν τραυματίας για ενάμισι σχεδόν μήνα και έκανα το ντεμπούτο μου στο πρωτάθλημα στην Κρήτη με αντίπαλο τον Πλατανιά".

Για τις ισοπαλίες που έχει φέρει μέχρι στιγμής ο "Γηραιός": "Από την στιγμή που ξεκίνησα να παίζω δεν χάσαμε αλλά δεν έχουμε κερδίσει κιόλας, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες. Έχουμε ξεκινήσει με 0-0, 1-1 και 2-2. Ακολούθησε το ντέρμπι με το ΠΑΟΚ 3-3 δεν θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα κάνουμε το 4-4. Αυτό το αποτέλεσμα το είχαμε μια φορά στην Σκωτία όταν έπαιζα με την Νταντί και μου είναι αρκετό".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ