ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από τον Ηρακλή

Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από τον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει τελικά στον πάγκο του Ηρακλή με τον Γιάννη Αμανατίδη να είναι ο αντικαταστάτης του.

Το σήριαλ της παραμονής ή όχι του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή ολοκληρώθηκε. Ο Έλληνας προπονητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης του Ηρακλή.

Εκείνη με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον στήριζε, αλλά τελικά οι δρόμοι των δύο πλευρών δεν θα συνεχίσουν μαζί.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του στη διοίκηση του Ηρακλή και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του "γηραιού". Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν στον πάγκο του Ηρακλή από τη σεζόν 2013-14 και ανέβασε την ομάδα στη Super League.

Χρέη προπονητή θα τελεί ο Γιάννης Αμανατίδης. Ο πρώην διεθνής επιθετικός ο οποίος από το καλοκαίρι είναι προπονητής στην Κ20 του Ηρακλή θα αναλάβει την πρώτη ομάδα και μένει να δούμε εάν πρόκειται για προσωρινή ή μόνιμη επιλογή. Ο 35χρονος δεν έχει την παραμικρή εμπειρία από πάγκους, ενώ και τα αποτελέσματά του στον πάγκο της Κ20 ήταν αρνητικά. Αυτός ωστόσο είναι ο εκλεκτός του Νίκου Καγιούλη.

Ο Παπαδόπουλος έφθασε στη Μίκρα από τις 9:30 το πρωί με τους συνεργάτες του Νίκο Καραμπετάκη και Νίκο Αμανατίδη να τον υποδέχονται και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Εκεί ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του μέσα σεπολύ έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις του Ηρακλή. Πρώτα εκείνη για τον Παπαδόπουλο: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, αποτελεί εδώ και λίγη ώρα «παρελθόν» από την ομάδα μας, καθώς η απόφασή του για παραίτηση, την οποία έκανε γνωστή σε όλους αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας, ήταν οριστική και αμετάκλητη.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες και τις συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή μας ώστε να αλλάξει απόφαση και να μεταπειστεί να παραμείνει στο τιμόνι του ΗΡΑΚΛΗ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτέλεσε έναν εκ των μακροβιότερων προπονητών που πέρασαν από τον ΗΡΑΚΛΗ, αφού κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας σε 98 αγώνες (πρωταθλήματος και κυπέλλου).

Ανέλαβε τις τύχες του ΗΡΑΚΛΗ στα πλέι οφ ανόδου της FootballLeagueτο 2014, αντικαθιστώντας τον Αργεντινό προπονητή, Γκιγέρμο Όγιος. Μάλιστα, την επόμενη περίοδο (2014-15), ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο «πρωτεργάτης» της επανόδου του ΗΡΑΚΛΗ στη φυσική του θέση, τη Superleague, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, ενώ κατόρθωσε να οδηγήσει την ομάδα μας μέχρι και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την περίοδο 2015-16 ο ΗΡΑΚΛΗΣ αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία με το Νίκο Παπαδόπουλο να κοουτσάρει σε όλους τους αγώνες. Τη φετινή περίοδο (2016-17), ο προπονητής μας βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στις πρώτες 5 αγωνιστικές.

Άπαντες στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο και προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, για όσα προσέφερε και όσα πέτυχε με την ομάδα μας. Κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει την τεράστια συμβολή του κόουτς στην επάνοδο του ΗΡΑΚΛΗ στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται στο Νίκο Παπαδόπουλο καλή συνέχεια και καλή τύχη σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο!"

Εκείνη για τον Γιάννη Αμανατίδη: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι μετά την παραίτηση του προπονητή μας, Νίκου Παπαδόπουλου, χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος από το καλοκαίρι βρίσκεται στο τιμόνι της Κ-20 του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο 35χρονος προπονητής είναι ευρύτερα γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς ως ποδοσφαιριστής έκανε διεθνή καριέρα συμμετέχοντας σε κορυφαίες ομάδες της Bundesliga (Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδη, Βέρντερ Βρέμης), ενώ έχει και αρκετές συμμετοχές στην Εθνική μας Ομάδα.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται στο νέο τεχνικό της ομάδας μας καλή επιτυχία στα καθήκοντά του!"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ