ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ τον Ηρακλή"

Παπαθανασάκης: "Δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ τον Ηρακλή"

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μίλησε στην κρατική τηλεόραση για την ενασχόληση του με τον Ηρακλή και τα όνειρα του για τον "Γηραιό" και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που καίνε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης βρέθηκε στα στούντιο της ΕΡΤ3 και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, όπως έχει εξελιχθεί πλέον, τον Ηρακλή τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει πλέον ποτέ ενώ μίλησε για τα όνειρα του για την ομάδα του "Γηραιού" αλλά και το τι του μετέφερε η γυναίκα του για το αν θέλει να επιστρέψει στον Καναδά η όχι.

Ο πρόεδρος της ομάδας αποκάλυψε ότι δέχθηκε δυο προτάσεις για την πώληση της ομάδας αλλά σημείωσε ότι δεν θέλει να δώσει το σύλλογο σε ανθρώπους που θα τον κακοδιαχειριστούν και αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα θέματα που "καίνε" την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Ο πατέρας μου είναι Κρητικός. Η μάνα μου είναι από την Σπάρτη. Εγώ γεννήθηκα στην Αμερική. Ζω μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά εδώ και πολλά χρόνια. Το πως ήρθα στον Ηρακλή είναι γνωστό. Εγώ ασχολιόμουν με τη μπάλα και έφερα τον ανιψιό μου στην Ελλάδα για να βρει ομάδα κάπως έτσι ήρθα στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή».

Για το πως προχώρησε το deal με τον Ηρακλή:
«Μου είπαν για τον Ηρακλή, συναντήθηκα με κάποιους ανθρώπους και τον Μάκη Σεντελίδη. Έμαθα τα πάντα γύρω από την ομάδα, για το τι χρωστάει, τι υποχρεώσεις έχει και ανέλαβα. Ο Ηρακλής είναι η αγάπη μου. Αγάπησα τον Ηρακλή με όλη την καρδιά μου. Μου έδωσε «φωτιά» και πάλι στην ψυχή μου. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι κομμάτι του. Δεν υπολόγισα τα λεφτά. Μπήκε μπροστά το πάθος μου για να πετύχω. Όλη η ζωή μου».

Για τη φετινή χρονιά, είπε:
«Έχουμε νέα ομάδα. Πολλοί παίκτες δεν είχαν παίξει στην Α' Εθνική. Τώρα παίρνουν παιχνίδια. Χθες έπαιξε ένα παιδί από τις ακαδημίες μας. Ο Τσότρας. Βάζουμε τώρα σιγά σιγά την οργάνωση και εκεί πάνω χτίζουμε για τα επόμενα χρόνια. Θα φέρουμε και παίκτες βέβαια με ταλέντο. Σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε λίγο πιο ψηλά, όμως του χρόνου θα έχουμε καλύτερη ομάδα. Ο Ηρακλής σε δύο χρόνια θα είναι στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο θα χτυπάει πεντάδα. Αυτό θέλω, γι” αυτό δουλεύουμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου:
«Έχουμε ένα πλάνο. Ξέρουμε τι θα κάνουμε. Έχουμε παίκτες στο μυαλό μας. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος για μεταγραφές. Έχουμε όμως τον τρόπο για να φέρουμε παίκτες. Θα ενισχυθούμε».

Για την άποψη του κόσμου:
«Ο κόσμος έχει σωστή κρίση. Αισθάνομαι όσα λέει και θα κάνουμε ακόμα καλύτερη την ομάδα μας».

Για τον τεχνικό διευθυντή:
«Αυτό το ζήτημα το κοιτάμε. Ο κόσμος δεν ξέρει τι έχω στο μυαλό μου. Τράβηξα πολλά αυτό το χρόνο που είμαι εδώ. Θέλω ο κόσμος που θα δουλεύει για τον Ηρακλή, να είναι πιστός στην ομάδα. Δεν θέλω να το δουν ως μία ακόμα δουλειά. Θέλω να τα δίνουν όλα για την ομάδα. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπώ τον Ηρακλή, όμως έχω δει πράγματα που δεν μπορώ να τα πιστέψω».

Τι του εκμυστηρεύτηκε η γυναίκα του:
«Εμείς που ζούμε στο εξωτερικό ξέρουμε διαφορετικά την Ελλάδα. Την περασμένη εβδομάδα άκουσα πολλά που με απογοήτευσαν. Άκουσα πολλά πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Τηλεφώνησα στον Καναδά στη γυναίκα μου που είναι και άρρωστη και ήταν στον γιατρό. Τις είπα πως έχω απογοητευτεί. Την ρώτησα τι θέλεις να κάνω; Θέλεις να τα παρατήσω και να έρθω πίσω; Και μου είπε δεν θα τα παρατήσεις ποτέ. Είμαστε Ηρακλής. Μόλις μου το είπε αυτό. Με τρέλανε. Δεν θα αφήσω ποτέ τον Ηρακλή. Με συγκλόνισε αυτό που μου είπε».

Για το πόσο ακόμα θα παραμείνει στην Ελλάδα:
«Θα μείνω στην Ελλάδα μέχρι να αισθανθώ πως η ομάδα πατάει καλά στα πόδια της. Θα είμαι στην Ελλάδα, όσο χρειαστεί».

Για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σαν χώρα η Ελλάδα:
«Έχουμε όλοι προβλήματα. Όταν ερχόμουν για την εκπομπή η μάνα μου με ρώτησε αν θα γυρίσω πίσω. Τις είπα όχι, μου αρέσει εδώ. Αγάπησα τη Θεσσαλονίκη. Είναι ωραία πόλη. Με πειράζει όμως αυτοί που τρομοκρατούν τον κόσμο και ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα σε εμάς. Δυστυχώς στην Ελλάδα, όλοι κάνουν τον κόσμο να φοβάται, δεν πρέπει να φοβάται ο κόσμος».

Για το αν σκέφτεται να επενδύσει και σε άλλες δουλειές στην Ελλάδα:
«Εγώ ήρθα εδώ μόνο για τον Ηρακλή. Για τίποτα άλλο. Όταν πρωτοήρθα ήταν κάποιος από τον Καναδά και με έστειλε να δω ένα άτομο στην Αθήνα για το πώς είναι το ποδόσφαιρο. Αυτός μου είπε τι κάνεις εδώ; Εγώ του είπα ήρθα να φτιάξω μεγάλη ομάδα. Εμένα δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες. Εγώ θέλω να φτιάξω δυνατή ομάδα. Δεν θέλω να ασχολιόμαστε, ούτε με διαιτητές, ούτε με τίποτα».

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη:
«Σήμερα ήρθαν κάποιοι από δύο διαφορετικές πλευρές για να αγοράσουν τον Ηρακλή. Τους έδιωξα. Δεν θα δώσω την ομάδα σε χέρια που θέλουν να κακομεταχειριστούν την ομάδα. Η ομάδα είναι του κόσμου. Όλοι μαζί θα κάνουμε γερή την ομάδα».

Για τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη:
«Σε μερικά χρόνια θα δείτε τον Ηρακλή. Θα βγάλουμε παίκτες από την ακαδημία και θα δώσουμε ευκαιρίες. Θα κάνω κάτι με λογική. Εμείς δεν θα πετάξουμε λεφτά».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο:
«Είμαστε κάθε μέρα μαζί. Δεν μπορούμε να βγάζουμε προς τα έξω όλα όσα γίνονται. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Να μην ακούμε τι λένε οι άλλοι. Ο Νίκος έχει καταλάβει τη φιλοσοφία μου».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ