ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Δεν μπορούσα να φανταστώ το ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο"

Παπαθανασάκης: "Δεν μπορούσα να φανταστώ το ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο"

Ο Ηρακλής απέφυγε την τιμωρία της έδρας του και θα υποδεχθεί με κόσμο τον ΠΑΟΚ κάτι που έκανε τον πρόεδρο του Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη, ο οποίος βρέθηκε στην εκδίκαση να δηλώσει την ικανοποίηση του για την απόφαση των αρμοδίων οργάνων.

Στον Ηρακλή υπήρχε φόβος ότι η εκδίκαση της απολογίας του Ηρακλή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία της έδρας από τη στιγμή που ο "Γηραιός" ήταν υπότροπος και αυτό ήταν κάτι που κανείς δεν ήθελε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πόσο μάλλον όταν ακολουθεί ένα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ το οποίο περιμένουν πως και πως όλοι στον Ηρακλή.

Για αυτό και από τη στιγμή που η ομάδα δεν τιμωρήθηκε η ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε το νομικό της εκπρόσωπο ενώ και ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Παπαθανασάκης, δήλωσε χαρούμενος και υποστήριξε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Σήμερα το πρωί εκδικάστηκε η υπόθεση της ΠΑΕ Ηρακλής για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν να αποφύγει την τιμωρία της έδρας του ο Ηρακλής. Με σεβασμό στις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δικηγόρο της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Μηνά Λυσσάνδρου ο οποίος εκπροσώπησε την ομάδα μας μαζί με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Σπύρο Παπαθανασάκη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε ότι: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή μετά την απόφαση καθώς δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτό το παιχνίδι χωρίς τους οπαδούς μας στο γήπεδο»".

Επίσκεψη σε σχολεία από τους παίκτες του Ηρακλή

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της Πέμπτης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ηρακλή επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο αλλά και ένα γυμνάσιο στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων βίας, ρατσισμού, ντόπινγκ και διαφθοράς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στα πλαίσια της εκστρατείας του στα σχολεία όλης της Ελλάδας, για την πρόληψη κι αντιμετώπιση φαινομένων βίας, ρατσισμού, ντόπινγκ και διαφθοράς, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών επισκέφθηκε το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου, σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης με σκοπό να ενημερωθούν οι μαθητές.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, αποτελούμενη από τους Πουρτουλίδη, Μπουκουβάλα, Πασά, Ζιαμπάρη και Σαραμαντά, επισκέφθηκε σήμερα το 29Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, καθώς και το 2Γυμνάσιο Χαριλάου.

Εκεί, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στα παιδιά από μέλη της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π. και από τους παίκτες της ομάδας μας, ενώ διανεμήθηκε δωρεάν και αθλητικό υλικό, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως και έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά επικάρπια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Παπαθανασάκης: "Δεν μπορούσα να φανταστώ το ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο"
INTIME SPORTS

Η δράση του Π.Σ.Α.Π. οργανώνεται με την άδεια και αρωγή του Υπουργείου Παιδείας και με την αμέριστη υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναφορικά με αυτή την πρωτοβουλία επισημαίνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ότι : «Στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με φορείς της κοινωνίας, η συμμετοχή και η συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ( Π.Σ.Α.Π.), έχει ως σκοπό να ενημερωθεί η σχολική κοινότητα για τον αθλητισμό και την πρόληψη φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους. Η συνέργεια αυτή αποτελεί τη συνέχιση της πολιτικής της και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτη Ζ. Ανανιάδη για τα ανοικτά σχολεία προς όλη την κοινωνία, με σκοπό την ανύψωση του πολιτισμού και την αλληλεπίδραση με τελικό στόχο τη μάθηση».

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας αρμόδιος σε θέματα Παιδείας κ. Βασίλης Ανατολίτης, υποστήριξε σχετικά: «Η Περιφέρεια είναι πάντα αλληλέγγυα με δράσεις που αναδεικνύουν το θετικό πρόσημο του αθλητισμού και την επίδρασή του στην κοινωνία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παιδιά που είναι το μέλλον, το οποίο όλοι ελπίζουμε να είναι καλύτερο».

Να σημειωθεί, ότι αμέσως μετά την λήξη της προπόνησης του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, αντιπροσωπεία του Π.Σ.Α.Π, επισκέφθηκε το Στάδιο και έκανε σχετική ενημέρωση σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας για τις δράσεις του Συνδέσμου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ