ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Είμαστε στενοχωρημένοι"

Παπαδόπουλος: "Είμαστε στενοχωρημένοι"
INTIME SPORTS

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στον Ηρακλή το 3-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε μπράβο στους παίκτες του για την επιμονή που έδειξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε όμως πως από την ομάδα του θέλει συγκέντρωση καθ' όλη την διάρκεια ενός αγώνα. Συγκεκριμένα είπε:

"Εγινε ένα πολύ καλό ματς από εμάς. Μέχρι το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, τακτικά ήμασταν καλύτεροι και πρεσάραμε δίχως ο ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Σκοράραμε δύο φορές με το πρέσινγκ και αν είχαμε περισσότερο ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα, θα κάναμε κι άλλες ευκαιρίες. Τα πρώτα δύο που δεχτήκαμε ήταν κρύα, χάσαμε την ηρεμία μας και δεχτήκαμε και τρίτο γκολ. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, θα πρέπει όμως να είμαστε και στενοχωρημένοι γιατί μέχρι το δεύτερο γκολ ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει να διορθώσουμε την αυτοπεποίθηση μας σε στιγμές του αγώνα όσον αφορά την κατοχή της μπάλας αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και έχουνε μια δύσκολη συνέχεια με καλές ομάδες όπως και σήμερα παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά και όχι για 60-65. Μπράβο στους παίκτες μου που πάλεψαν το ματς ως το τέλος".

Για τον Σαραμαντά: " Πολλά νέα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα και μπαίνουν στην τακτική της ομάδας. Αυτά τα παιδιά γίνονται άνδρες στην Σούπερ Λιγκ και χτίζουμε το μέλλον με αυτά τα παιδιά. Ο Ηρακλής για τα επόμενα 3 χρόνια θα έχει παίκτες 20-21 ετών που θα είναι η βάση της ομάδας".

Για τα λάθη που έγιναν: "Είναι σίγουρο πως θα δω το ματς για να δω τα λάθη που κάναμε μετά το 60', μέχρι εκεί ελέγχαμε το ματς κατά την άποψή μου. Δεν νομίζω πως είναι τόσο η αμυντική λειτουργία αλλά η ατομική τακτική του κάθε παίκτη. Υπάρχει και απειρία σε μερικά παιδιά. Με απασχολεί ότι βάζουμε τρία γκολ εντός έδρας ή πετυχαίνουμε δύο γκολ εκτός έδρας και δεν κερδίζουμε".

Για το ότι ο Ηρακλής ισοφάρισε στο τέλος: "Υπήρχε θάρρος και θράσος. Οι παίκτες μου μέχρι το τελευταίο λεπτό παρά το ότι πήγε στραβά το ματς, προσπάθησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Εμείς επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ να τον πρεσάρουμε ψηλά για να μην έχει ηρεμία στο παιχνίδι του. Πρέπει η ομάδα 90 λεπτά να έχει το μυαλό της στην τακτική. Είχαμε κάποια στιγμή πρόβλημα στον άξονα, ο Τζιόλης και ο Σάμπο κάποια στιγμή έπαιζαν δίχως πίεση. Ο Τζιόλης είναι παίκτης κλειδί. Οταν μπήκε ο Νίκος (σ.σ. Πορτουλίδης), ισορροπήσαμε το ματς".

Για τον Βέλλιο: "Ηξερα πως ήθελε λίγο χρόνο να δέσει με την ομάδα. Εχει αυτοπεποίθηση σε υψηλά επίπεδο και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πάρα πολύ".

Για το πέναλτι που απέκρουσε ο Περνίς: "Εχουμε τρεις καλούς τερματοφύλακες. Είναι και η ανάλυση που κάνουμε στο να εκτελέσει ένα πέναλτι ο Μπερμπάτοφ ή ο Αθανασιάδης".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ