ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Στον Ηρακλή θα παίζει όποιος..."

Παπαδόπουλος: "Στον Ηρακλή θα παίζει όποιος..."
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι δεν κοιτάζει... ονόματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Το σχόλιό του για το 1-1 στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος είπε: "Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ. Πέρυσι κάναμε ένα μακρινό ταξίδι και θέλουμε να το επαναλάβουμε. Ο προορισμός ξέρουμε ποιος είναι και θα το παλέψουμε. Παρότι είχαμε πολλές αλλαγές στη σύνθεσή μας και είχα μια σκέψη μήπως δεν έχουμε συνοχή, τελικά κάναμε καλό ματς, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Αν στη φάση του 45' είχαμε προηγηθεί, ίσως να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, αντιδράσαμε μετά την ήττα από την ΑΕΚ, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και σήμερα και βάλαμε σωστά κάτω την μπάλα. Υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, με τον Ατρόμητο, αυτό σκεφτόμαστε. Είμαι διπλά χαρούμενος σήμερα, γιατί οι παίκτες μου μού έδωσαν μηνύματα ότι είναι κοντά στην ενδεκάδα, παρά τη νεαρή ηλικία".

Για το αν ξεχώρισε κάποια παιδιά που έπαιξαν σήμερα: " Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, όπως αυτό με την ΑΕΚ, πρέπει να βοηθήσεις ψυχολογικά τους παίκτες σου να αντιδράσουν. Ευτυχώς ήταν κοντά χρονικά τα δύο ματς. Το γήπεδο είναι καθρέφτης για όλους, δεν θα πω ονομαστικά ποια παιδιά ξεχώρισα σήμερα. Εμπιστεύομαι όλο το ρόστερ και αν δεν το έκανα σήμερα θα ήμουν ψεύτης απέναντί τους. Μετά την ΑΕΚ τους είπα δεν βλέπω όνομα. Όποιος βάζει τα πόδια, όποιος έχει καταλάβει που παίζει, αυτόν θα χρησιμοποιώ".

Για το αν θα βάλει παίκτες από το ματς με τον ΠΑΣ σε εκείνο της Δευτέρας με τον Ατρόμητο: " Δεν έχουμε κούραση, τα εργομετρικά μας είναι άριστα, μπορούν να ανταποκριθούν οι παίκτες. Μέσα από την τακτική και την ανάλυση του παιχνιδιού που θα κάνουμε, είναι πιθανό κάποιοι να παίξουν και την Δευτέρα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ