ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Ο Ηρακλής έχασε δυο βαθμούς"

Παπαδόπουλος: "Ο Ηρακλής έχασε δυο βαθμούς"
Παπαδόπουλος Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, εκτιμώντας ότι ο Βάργκας έπρεπε να αποβληθεί για το φάουλ στον Μοντέιρο.

Για απώλεια δυο βαθμών για τον Ηρακλή, λόγω της ισοπαλίας με την ΑΕΚ, έκανε λόγο ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός του "Γηραιού" εκτίμησε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, άξιζε κάτι περισσότερο "σε ένα παιχνίδι που δεν θα μπορούσε να έχει τεχνική και ποιότητα μέσα λόγω των καιρικών συνθηκών ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Είχαμε δύναμη, πάθος, κερδίσαμε πρώτες και δεύτερες μπάλες.

Η ΑΕΚ πρέπει να έχει κερδίσει περίπου 40 φάουλ και πιεστήκαμε από τις στημένες φάσεις. Κάπως έτσι δεχτήκαμε και ένα γκολ, ενώ ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να την είχαμε αποφύγει. Γίνονται αυτά. Αντιδράσαμε. Σκοράραμε και αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα είχαμε πάρει και το παιχνίδι.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Θέλαμε να κερδίσουμε και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και τον ευχαριστούμε πολύ. Είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα αυτή η θετική αύρα που υπάρχει.

Ο κόσμος έχει πιστέψει πολύ στην ομάδα αυτή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε αρκετά παιχνίδια που θα έχουμε προβλήματα με κάρτες κυρίως στους στόπερ. Θα τα ξεπεράσουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος να δούμε τι θα κάνουμε. Ο Ηρακλής έχασε σήμερα δύο βαθμούς. Ήταν καλύτερος. Η ΑΕΚ απείλησε μόνο με φάουλ που για μένα δεν ήταν και έτσι μας έβαλαν στην περιοχή".

Για τη φάση του Μοντέιρο:

"Έχει ένα χτύπημα στον τένοντα ο Μοντέιρο δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό. Ο αντίπαλος έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες".

Για το τι άλλαξε και η ομάδα άλλαξε πρόσωπο από το παιχνίδι της Ξάνθης και μετά:

"Η ομάδα είναι πολύ δεμένη. Πάντα αντιδράμε μετά από δύσκολες καταστάσεις. Βγάλαμε εγωισμό και μόνο έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε εγωισμό και θέληση και νοοτροπία νικητή. Υπήρξαν και παιχνίδια που δεν είχαμε καλές εμφανίσεις, όμως η προσπάθεια φαίνεται".

Για την παρουσία του Μοντέιρο:

"Έδειξε πάθος, είχε τρεξίματα, μπήκε στην τακτική της ομάδας. Ο Μοντέιρο θα δείτε σε καλό γήπεδο πως έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ταχύτητα. Το παιδί έδωσε τα πάντα, βοήθησε και είμαι ευχαριστημένος από αυτόν".

Για το αν ο Ηρακλής είναι ομάδα έδρας:

"Χουμε πάρει και εκτός έδρας σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε δυνατή έδρα. Τα δύο αποτελέσματα με Πανιώνιο και Λεβαδειακό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μας πονάνε ακόμα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ