ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Νίκη για ηρεμία και ψυχολογία"

Παπαδόπουλος: "Νίκη για ηρεμία και ψυχολογία"
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής ψάχνει ένα ξέσπασμα και αυτό μπορεί να γίνει από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, και τα όσα υποστήριξε στη media day της ομάδας του "Γηραιού".

Η καθιερωμένη, εβδομαδιαία, συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για τον Ηρακλή με τον τεχνικό του "Γηραιού" Νίκο Παπαδόπουλο και τον έμπειρο μέσο, Γιώργο Μακρή, να αναφέρονται στο προηγούμενο ματς με την SKODA Ξάνθη αλλά και σε αυτό που έπεται με τον ΠΑΣ.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο προπονητής του Ηρακλή, τόνισε:

"Η συγκομιδή βαθμών δεν είναι ικανοποιητική, ιδιαίτερα με βάση την εικόνα μας στα περισσότερα παιχνίδια.Με κάνει χαρούμενο ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Έχουμε δύσκολο αγώνα μπροστά μας, η ομάδα μου είναι απόλυταέτοιμη να πάρει τους τρεις βαθμούςμέσα σε μια δυνατή έδρα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη.Ξέρω ότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο, ελπίζω ότι από την Κυριακή θα αρχίσουμε να παίρνουμεβαθμούς από νίκες".

Για το πρόγραμμα και το πόσο τον προβληματίζουν οι δύσκολοι αγώνες που ακολουθούν, είπε:
"Πάντα παίζει ρόλο το πρόγραμμα. Δεν συμφωνώ με την άποψηότι όλοι παίζουν με όλους. Παίζει σημαντικό ρόλο να έχεις ένα βατό πρόγραμμα, αλλά η δική μας ομάδα, όπως είναι δομημένη θα πρέπει να ανησυχούμεπερισσότερο για αυτή όταν παίζει στην έδρα της με ομάδες που θέλουν να καταστρέψουν και όχι να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν με φοβίζειτο πρόγραμμα καθώς οι παίκτες μου απέναντι σε τέτοιες ομάδες θαέχουν και ένα επιπλέον κίνητρο.

Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής, είναι σημαντικό να το κερδίσουμε και να είμαστε πιο ήρεμοι στη διακοπή του πρωταθλήματος. Από την Κυριακή θα ξεκινήσουμε αυτό το ξέσπασμα ώστε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε".

Υπάρχει άγχος στην ομάδα, διότι παρά το γεγονός ότι εντός έδρας έχει παίξει καλύτερα απ’ τους αντιπάλους της, δέχεται πρώτη γκολ;
"Στο τελευταίο παιχνίδι χωρίς να κάνει πολλές φάσεις ο αντίπαλος επικρατούσε μια ανησυχία ότι στην πρώτη φάση θα βάλει γκολ. Αυτότο έβλεπα και εγώ. Μίλησα στους ποδοσφαιριστές μου και τους ζήτησα ότι πρέπει να το αποβάλλουν αυτό. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι".

Μετά τον αγώνα στα Ιωάννινα, υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
"Δεν σκέφτομαι το ντέρμπι, σκέφτομαιτο παιχνίδιτης Κυριακής στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης ώστε να βελτιωθεί η ψυχολογία".

Αναφερόμενος στις σκέψεις του για την ενδεκάδα σχολίασε:
"Όποιος είναι καλύτερος στην προπόνηση, όποιος πάει καλύτερα, αυτός θα παίζει. Το έχω πει πολλές φορές. Η ομάδα έχει βρει μια βάση, έναν κορμό, αλλά πάντα θα παίζει αυτός που είναι σε καλύτερη κατάσταση".

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Καυτανζόγλειο είπε:
"Ανπω κάτι για τον αγωνιστικό χώρο θα φανεί ως δικαιολογία. Όντως την ομάδα δεν την βοηθάει ένα τέτοιο γήπεδο, μπορεί το ίδιονα ισχύσει και για την άλλη ομάδα, Εμείς θέλουμε ένα «γρήγορο» γήπεδο, σε αντίθεση ίσως με ομάδες που έρχονται για να κόψουν τον ρυθμό και να κάνουν καθυστερήσεις. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις για το γήπεδο στο διάστημα της διακοπής".

Τέλος αναφέρθηκε στο δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Παπαδόπουλου
"Ο πρόεδρος ήταν αυτός που με έφερε εδώ, είχα καλή σχέση μαζί του,μιλούσαμεσυνέχεια. Μας έχει στενοχωρήσει αυτό που έγινε. Υπήρξε ένας άνθρωπος που βοήθησε σημαντικά τον Ηρακλή ήταν κάτι το οποίο μας στενοχώρησε πολύ. Αυτές τις στιγμές αναθεωρείς πολλά πράγματα".

Μακρής: "Είμαι σε καλή κατάσταση πλέον"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος στον προηγούμενο αγώνα έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός, δήλωσε:
"Τα τελευταία αποτελέσματα δεν μας αφήνουν ευχαριστημένους, αλλά η ομάδα απόπαιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται βελτιωμένη. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατήέδρα και θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος, ο έμπειρος χαφ είπε:
"Χρειάστηκα ένα διάστημα προσαρμογής, έμεινα αρκετό καιρό έξω. Πλέον είμαι σε καλή κατάσταση ελπίζω να μπορώνα βοηθάω την ομάδα. Ηνοοτροπία που έχει ο Ηρακλής είναι να κερδίζει είτε εντός είτε εκτός, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ